Miten pian olette päässeet eroon yösyötöistä?

Vierailija

Ja millä keinoilla?Meillä neiti on nyt 8 ½ kk. Yösyönnit loppuivat jo aikaa sitten, mutta alkoivat " levottoman kauden" myötä uudelleen. Nyt vaatii sen maitopullon jopa kolme kertaa yössä.Miten hitossa tästä pääsee eroon? Onko vaan annettava huutaa muutama yö, kunnes oppii, ettei maitoa tule? Ja tarjota vaan tuttia ja vesiryyppyä?Itellä on alkamassa ens viikolla työt ja tarttis saada vähän nukkuakin.Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

Kommentit (12)

(joka on mahtava juttu). Ensimmäiseltä jäi yösyötöt sen ollessa 2vkoa, nuorimmaiselta sen ollessa 6kk ja silloinkin söi vain kerran, klo5. Itsestään siis on jäänyt. Nyt vanhempi nukkuu 21-8 ja nuorempi 21-6.30. Jos tuntuu että lapsi saisi jo jättää yösyötöt, olisiko jonkin näköinen " unikoulu" paikallaan.

kun lapsi herää ja vaatii maitoa, et annakkaan sitä. Se huutaa mutta sinun on jaksettava (tätä ei siis kannata tehdä silloin, kun olet väsynyt). Ei lapsi jaksa loputtomiin huutaa. voit kokeilla hieromista... Tätä kun jaksaa muutaman yön, niin se on siinä. Olen kuullut paljon siitä. Ja on myös olemassa ihan unikouluja, jonne voi lapsen viedä, ja siellä on hoitajat, jotka hoitavat. Jos lapsi herää yöllä, ne ei ota sitä pois sängystä, ei anna ruokaa (kuulostaa kamalalle mutta tämä vain lapsen ja äidin parhaaksi. Tietty illalla saa ruokaa muttei keskellä yötä.)

eli on vaikka itse sängyn vieressä ja silittelee? mutta maitoa ei tipu! ensi yöstä lähtien meillä aletaan joka tapauksessa kokeilemaan.. ap

eli ei saa antaa huutaa hirveen pitkään, aluksi 5 minuuttia, sitten 10 ja lopussa 15. Käyt vain aina sanomassa, että nyt on yö, eikä nyt syödä, leikitä tai muuta. Mutta jos heti huudattaa kauheen pitkään, lapsi saa kauhun koko sänkyä kohtaan, ja sitten vasta ollaan liemessä.

Yhessä vaiheessa nukku koko yön, 20-06, mutta sit vaan alko heräilemään yöllä eikä siihen huutoon auttanu kuin maito. Ei edes 3 tunnin huuto, olin koko ajan vieressä tai pidin sylissä. Alkaa olla keinot jo aika vähissä.

että jos sängyn viereen jäät istumaan, niin siinä saat helposti istua sitten seuraavat pari vuotta. Eli käy vaan sanomassa, että tällä ollaan, mutta sitten lähdet taas pois. Kyllä se pian huomaa, että huudolla ei voita mitään. Tämä toimi meillä.

Lapsi kyllä todellakin pärjää yön yli syömättä, onhan hän jo kerran lopettanut syönnit noin kuukaudeksi. Mutta nyt on ollut levottomampaa kun on lähtenyt liikkeelle ja kaipaa yöllä uudelleen nukahtaakseen maitoa. ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat