Nigtvishin Tarjan tulot 30 000e/v. Muun bändin 1 500 000 e/v. Kuka olikaan rahanahne?

Vierailija

Kommentit (23)

Vierailija:

Lainaus:
Ai Tarjako ei ole biisien tekijä? Kukas ne sitten laulaa?
Biisin tekijä saa teoston (?) kautta korvauksen biisistä esim. aina kun sitä soitetaan radiossa, ihan sama kuka sen laulaa. Ja todellakaan laulaja ei ole sama asia kuin biisintekijä.

ennen studioäänityksiä, ei ole puheväleissä muun bändin kanssa, ei osallistu millään tavalla biisien tekoon jne., niin en kyllä käsitä miksi sen pitäisi netota yhtä paljon saati sitten enemmän kuin muut bändin jäsenet.

" Turusen tuloista ainakin osa ohjautuu mitä ilmeisimmin hänen toiseen kotimaahansa ARgentiinaan" . blaa blaa Marcello Cabulin omistaman levy-yhtiö blaa blaa jne. en jaksa kirjoittaa.

Bändissä onkin huomattavasti enemmän jäseniä kuin yhdessä Tarjassa.Tiesitkö muuten ap, että Tuomas saa kivasti rahaa, koska tekee biisejä? Ne ovat tekijänoikeuspalkkioita, siis suurin osa, mitä hän tienaa...Kannattaisiko miettiä monelta kantilta?

Ei se nyt niin helppoa ole maksaa palkkoja jonnekin ulkomaille muka miehen kautta. Höpö höpö.

Ai Tarjako ei ole biisien tekijä? Kukas ne sitten laulaa?

Tiedot voi kuka tahansa muuten lukea lehdistä tai tarkastaa itse verokalenterista.

Ap; hieman älykkäämpi kuin tavallinen fani.

Tuolloin Nightwish piti keikkataukoa (tai teki koko vuonna yhden keikan), koska Tarja opiskeli laulamista Saksassa. Eli biisien tekijät ovat saaneet biiseistä rahaa tuonakin aikana. Ota ap asioista selvää ennen kuin aloitat tällaisia ketjuja. Plus että Tarja tuskin kaikkia tulojaan Suomen verottajalle ilmoittaa.

biisien tekijät eli säveltäjä(t), sanoittaja(t) ja sovittaja(t) tienaavat enemmän kuin pelkkä esittäjä, sillä he ovat musiikin todellisia luojia. Tarjakin olisi tietysti saanut oman osansa teosto-maksuista, jos hän olisi osallistunut säveltämiseen, sanoittamiseen tai sovittamiseen. Sitä Tarja ei kuitenkaan ole halunnut tehdä. Ei taida rahkeet riittää varsinaiseen luomistyöhön vaan pelkästään ulkokohtaiseen esittämiseen.Iso osa bändin poikien tuloista kulkee heidän yhteisen yrityksensä kautta. Myös Tarjalle oli tarjottu mahdollisuutta tulla osakkaaksi firmaan, mutta hän ei halunnut. Turha siis mäkättää, että muut tienaavat ja hän ei. Ehkä Tarja on kuvitellut, että brändäämällä itsensä erillään muusta bändistä hän tienaa paremmin.

että Tarja muka jotenkin köyhä! Tuomaksen firmat ja muut siinä kyllä kerrottiin muttei Tarjan,jotta lukijat sais väärän kuvan. Tarjan tulot menee miehelleen/Argentiinaan. Ja niitä ON enemmän kuin annetaan jutussa ymmärtää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat