Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä löytää mies joka hedelmöittäisi mut? Lomamatkalta??? Baarista??

Vierailija

Ja turha urputtaa että lapsi tarviis isän...

Kommentit (23)

Ajattele jos lastasi aletaan tutkimaan, siinä vaiheessa on kaivettava isä salaisuuksineen mukaan... Toisaalta, jos sairaus olisi tiedossa ennakolta, voisi kenties tehdä jotain ettei se edes puhkeaisi... Toisaalta, onhan sen sairauden mahdollisuus aika pieni. Lähde laivalle pikkujoulukautena kun ovuloit.

Jos olet alle 35 niin unohda koko juttu. Ehdit vielä miehen löytää.Itse erosin 31-vuotiaana lapsettomana ja olin todella onneton. Sain juuri esikoiseni tänä kesänä uuden mieheni kanssa joten toivoa on!

a mies, terve ja hyvät geenit. Keskivertoälykäs, mitä nyt aukkoja tuon tunneälyn puolella. Ne voit varmasti lapsesi perimässä paikata kuten minäkin teen: Kasvattamalla omien arvojen puitteissa ja rakkaudella ja hankkimalla kasvatusisäksi rehti hieno mies.

ei ollut tehdä lasta hänen kanssaan. Toiseksikin seurustelua oli silloin takana 7 vuotta, jona aikana hän oli aina antanut täysin erilaisen kuvan itsestään koskien lapsia ja tilannetta JOS joskus lapsi olisi tullakseen...Vasta raskausaikana alkoi sekoilemaan ja häippäsi sitten takavasemmalle. Näin se elämä yllättää. Onneksi löytyi sittemmin tämä rehti mies paikkaamaan bioisän mentävää aukkoa minun ja ihanan lapseni (joka on kyllä maailman paras vahinko) elämässä.Kyse ei siis ollut " malttamattomuudesta" . Nyt haluaisin toisen lapsen tämän rehdin kakkosen kanssa, mutta MALTAN ensin viedä opintoni yliopistolla loppuun ja olla jonkin aikaa työelämässä.

Tuntemattomilla voi olla vaikka minkälaisia synkkiä salaisuuksia perinnöllisistä sairauksista. Oma mieheni kertoi heidän suvussaan olevasta rappeuttavasta sairaudesta vasta kun oltiin seurusteltu vuosi ja senkin kertoi pakon edessä kun yksi sukulainen sairastui...

Uusimmat

Suosituimmat