Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Mä olen yhä sitä mieltä että älvsbyhus on ulkoa ja sisältä ihan normaalin omakotitalon näköinen. Ja ei, en itse omista sellaista enkä aio rakentaakaan, joten omaani en puolustele. Millaisessa ladossa sinä asut?

En niitä nyt NIIN hirveinä pitänyt, muttt suoraan sanottuna en niin kauheasti viehättynytkään.Kaikissa joissa olen käynyt oli pienet ikkunat. Jotenkin kävely siellä oli kopisevaa, varsinkin yläkerran äänierityksestä en ollut kovin vakuuttunut. Kaikki näytti niin " halvalta" , paitsi asuntomessuijen ökytalossa, joka varmasti maksaa saman verrran kuin mikä muu tahansa talopaketti. Kylppärit ja saunat ovat joka talossa olleet minusta tyhmiä.Mutta asumistarpeet ovat erilaisia eri ihmisillä ja varmasti ihan ok taloja asua, kait. Olen kyllä kuullut näistä seinien repeilyistä sun muista ensimmäisen talven aikana...

ottaa isoimman mallin kaikilla extrahöysteillä saa varmaan ihan kivan mutta sitten hinta alkaa jo olla lähellä muita omakotitaloja ja yhä on jäljellä suurin miinus mikä meillä kaatoi älvsbyhus-projektin eli kylpyhuonen ja saunaosato jota ei saa kuin vakiotoimituksena. eli piei sauna ja kylpyhuone ei enää vastaa suomalaisten nykyvaatimuksia. saunaosastossa vain yksi suihku ja ahtaat tilat.

Ollaan asuttu siinä pian 7 vuotta.Minkäänlaisia ongelmia meillä ei talon kanssa ole ollut. Olemme siihen erittäin tyytyväisiä.Otimme taloon jonkin verran extraa, erkkerin, parvekkeen, terassin jne sekä teimme lattiapinnat itse. Myös keittiön ja olohuoneen välistä oviaukkoa levitimme. Talotehtaan toiminta on todella jämptiä, hinta on se, mitä sanotaan, samoin muuttopäivä on varma. Meille oli tärkeää myös se, ettei taloa tarvinnut ruveta maksamaan vuosikaupalla, ennenkuin muutimme, vaan vain kuukautta ennen muuttoa eka, erä, loput muuttopäivänä. Rakennusvaiheessa kirosimmekin, ettemme ottaneet myös takantekijää ja pihaurakoitsijaa Ruotsista, siksi hyvin kusivat suomalaisten " ammattilaisten" budjetti&aikataulu...Hyvää talossa on esim. todella pienet asumiskulut. Huonoa ehkä heikohko äänieristys, mutta toisaalta, enpä missään tiilibunkkerissa haluaisi asuakaan. Myöskään talojen pohjapiirroksia ei voi paljon muutella, eli jos haluat olla " yksilöllinen" , valitse jokin muu paketti.Älvsbytalon hintahan on todella kilpailukykyinen. Siksihän ko. taloa pitää täällä aina mollata. Ymmärrän kyllä, että harmittaa, jos toinen saa yhtä hyvän puolet halvemmalla...Meillä viisi ystäväperhettä on tehnyt saman valinnan. Kaikki olivat liikkeellä ennen meitä, ja kaikki ovat myös tyytyväisiä ratkaisuunsa. Eli voin ihan vilpittömästi suositella Älvsbytä, jos haluat kodikkaan, toimivan ja HELPON talon. Jos haluat edustuskodin viiden metrin korkuisella olohuoneella ja marmorilattioilla, voit hyvinkin katsella jotain muuta firmaa.

pystypuulaudoitus olisi perustelu väitteellesi että ovat ladon näköisiä! Tuolla logiikallahan jokaista kotia jossa on esim. japanilaisia käkkyrärisukoristeita vois luonnehtia " Olohuone oli kuin vanha kuiva pajukko, ihan kuin pellonlaidalle olis pöytä raahattu" :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat