Nössöjä liikenteessä!

Vierailija

Jo on kumma kun vähänkin liikenneolosuhteet poikkeaa keskikesän olosuhteista, niin jo alkaa ihmiset hidastelemaan ja tolloilemaan toisten jaloissa.

Eilen ja tänään aamulla kun mieheni kanssa ajelimme Klaukkalasta töihin, naureskelimme näitä teidentukkoja.

Meidän nelivetoista V70 turbo Volvoa ei pienet olosuhteiden muutokset hetkauta. Mieheni vaan sporttisesti ohitteli kaikki nyhvelöt ja ajoi muutenkin miehekkäästi ja nopeasti.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

tyylikkäästi ohitteleva tollompi(?) puoliskosi ajelee lepikkoon sillä traktori -volvollaan...toivo ettet ole kyydissä... Kantsis hiukka miettiä minkälaisessa kyydissä haluaa istua, ja jos on lapsia minkälaisen isän mallia sitä lapsilleen haluaa antaa, vai onkos se niinkuin kuopatun isän malli...

Vierailija

Mun mies ajelee Mannerheimintiellä aina bussikaistaa, siitä pääsee hyvin jonojenkin ohi.

Meillä on Audi A6 farmari. Mies on sanonut, kun bussikaistassa lukee BUS, niin se tarkoittaa myös bisnesmiehiä ja näin ollen hänellä on oikeus käyttää sitä.

Kotipoliisit vaan vilkuttelee autojensa valoja, kun mieheni ohittelee näyttävästi käyttämättä vilkkua ja ajaa reipasta vauhtia.

PYH vaan kateellisille moukille.

Vierailija

Minä eilen näin jo aikasin aamusta kolme autoa ojassa...kaikki hienompia kun meidän corolla.Kannattaa pitää maltti mukana ja päästä perille...Ei kannata tuudittautua auton turvallisuuteen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat