Mitä te muut teette 2-vuotiaalle kyselijälle????

Vierailija

Hän kysyyy ziljoona kertaa saman kysmyksen peräkkäin, esim.: " missä auto?" , " missä auto?" ," missä auto?....ja aina minä vastaan, että " tallissa" .....ja tätä vuorokyselyä jatkuisi loputtomiin, jollen muutaman kerran kysyisi takaisin, että " muistatko, missä äiti sanoi auton olevan?" ....jolloin poika vastaa taas " tallissa" .....ja hyvällä lykyllä koko homma alkaa pian uudestaan. Kaikesta kysytään miljoonaan kertaan ja samoja lauseita hoetaan uupumatta. Kuinka toimitte?

Kommentit (12)

Ja lisään, että " pojilla on pippeli ja tytöillä pimppi. Ja koska sinulla on pippeli niin sinä olet poika. Äitillä on pimppi, joten äiti on tyttö." Ja tätä rataa... Meilläkin siis poika välillä kertoo olevansa tyttö ;)Vierailija:

Lainaus:


Tyttö tulee, tyttö tekee pissan, tyttö laulaa jne. Osoittaa omaa kuvaansa ja sanoo olevansa tyttö jne...

Vaikka olisi ihan nenän edessä.

Ja leikin mukana kyselemällä, missä eri esineet ovat. Lapsi nauttii ihan riemuiten, kun saa tietää missä esineet ovat :D

Se kai liittyy jotenkin erillistymiskehitykseen, kun lapsi tajuaa, ettei olekaan osa äitiä vaan oma olentonsa. Silloin täytyy tietää, missä asiat ovat, kun ne eivät enää ole osa itseä.

Lopulta saatan sanoa, että " kuule, se auto on siellä tallissa ja pysyy, voisitko jutella muita juttuja?" Ja lapsi katsoo mua hölmönä ja kysyy taas samaa asiaa... Että enpä tiedä, mikä tuolle kyselijälle riittäisi!Toinen ärsyttävä juttu on esim. kaupassa, kun 2v. kysyy joka tavaran kohdalla " mikä toi on?" . Siis kysyy, vaikka tietää mikä on banaani ja mikä leipä ja mikä maito... Kunhan siis kysyy.On nää niin ihania ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat