Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

millainen paikka on oulunsalo?

Vierailija

noin lapsiperheitä ajatellen? pelaako palvelut hyvin?

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Oulunsalo on kiva, rauhallinen paikka asua :) Tänne vaan! :D Lestadiolaiset eivät millään tavalla häiritse meidän elämää. Eikä lentokoneet, niihin tottuu, eikä niitä edes kuule :)

Vierailija

" lapset on opetettu (lue aivopesty) väheksymään ateisti tai muiden uskontojen lapsia"Jos ja kun et ole tutustunut lestadiolaisten elämään ja opetuksiin, älä viitsi mennä tällaista kirjoittelemaan! Tällaista ei todellakaan opeteta! Lapsille opetetaan tietysti uskoon liittyviä asioita, kuten sitä, miten ihminen pääsee taivaaseen. Mutta ketään ei kehoteta alistamaan tai väheksymään, päin vastoin, korostetaan toisten ja erilaisten ihmisten arvostamista ja kunnioittamista. Tämä viestiketju on tuonut esille myös muita ennakkoluulon kautta tulleita käsityksiä lestadoilaisuudesta ja lestadiolaisista. Kannattaa tutustua lestadioilaisiin tai heidän toimintaansa ja täsmentää omia käsityksiä ja korjata väärää tietoa.

Hyvää talven odotusta!

Vierailija

Oletteko miettineet Lumijokea? Ouluun on 35 km, hinnat ovat selvästi halvemmat kuin LImingassa, Tupoksessa tai Kempeleessä. Ouluun ajaa alle puolessa tunnissa, koko matka saa jopa katuvaloista nauttia

:-)

Koulut eivät ole niin täynnä kuin esim. Tupoksessa.Olen siellä kasvanut ja kivat muistot on, selvästi maaseutua, mutta kaupungin läheisyys auttaa. Eikä lestadiolaisia ole valtaväestönä vaan ihan " niitä tavallisia"

Vierailija

Ei onnistuisi siellä asuminen. työmatkakin turhan pitkä. Tuosta lentomelusta unohdinkin eilen kysyä, että onko se oikeasti niin häiritsevää Oulunsalossa ja millä alueella se on pahinta?

ap

Vierailija

tuo pohjoispuoli ei oikein kiinnosta, lähinnä mies ei lämpene ajatukselle, Tupos taas hieman liian kaukana tai siis kun kaikki palvelut sitten pääasiassa Limingassa jonne useampi kilometri matkaa. Ja oma koti pitäis saada vielä tämän vuoden puolella eli mihinkään rakentamishommeleihin ei voida alkaa, vuokralla ei jaksais asua kun sekin maksaa jotain!

Vierailija

älä sinä lässytä paskaa mitä sattuun lestadiolaisista.Kyllä mä tiedän että sä niitä tarkoitat,jätit vain mainitsematta.Kannattais ehkä tutustua paremmin ja käydä vähän kallonkutistajalla itse.Omassa asenteessa vika. Tosi paskamaista haukkua ihmisiä jos ei tosiaan kunnolla tiedä,ehkä yhden perheen kokemukselta...Tosi lapsellista. Ei oulunsalo paikkana ole moitittavaa vaikka en asu siellä tällä hetkellä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat