Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tervehdys kaikki ompelevat kanssasisaret!Täällä yksi aloitteleva ompelija huhuilee valmiita lastenvaatteiden kaavoje netistä, mahtaako löytyä? Lisäksi näin noviisille kaikki asiaan vihkiytyneet nettilinkin olisivat enemmän kuin tervetulleita : )

Kommentit (3)

Ottobre on lastenvaate kaavalehti jossa on hyviä ja kivoja lastenvaatteiden kaavoja. Uusimman lehden löytää lehtipisteestä vanhoja saa tilata netistä. Lehti löytyy myös kirjastosta. Usein vanhempia lehtiä saa pyytää takahuoneesta jos kaikki uudemmat ovat lainassa.Lehtiä voi myös selata tuolla netissä.Itse olen löytänyt jotain ommeltavaa lähes jokaisesta lehdestä. mallit ovat kivoja eivätkä kovin vaikeita ja hankalimmat leikkaukset voi aina jättää pois...www.kangastukku.com saa tilata kankaita ja jotain kaavoja netistä en tiedä millaisia ovat en oo tilannut.

Näistä ensimmäinen sisältää kokoja 50-80 ja toinen 90-120. Kirjojen mallit ovat selvästi helpompia ja ohjeet perusteellisempia kuin Ottobre-lehdessä (joka on sitten se toiseksi paras vaihtoehto). Kirjat ovat loppuunmyytyjä, mutta niitä on monissa kirjastoissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat