Vierailija

Minkärotuinen? Millainen tyyppi se on luonteeltaan?

Kiitos vastauksista.

t. kiinnostunut

Kommentit (14)

Itsepäisin kissa maan päällä! Ärsyttävä ja ihana yhtä aikaa. Älykäs, avaa ovet. Nukkuu sängyssämme, sillä ensimmäisenä yönä yritimme jättää sen makuuhuoneen oven ulkopuolelle, ja kissa yritti tulla läpi. Suljettuja ovia siis ei siedä, vaan päästävä on sinne minne muukin perhe :o)

Brittiläinen on ihanin kissa mitä meillä on ikinä ollu:ois vaan koko ajan sylissä ja kehräilis ja sitä saa roikotella miten tahtoo.On todella aktiivinen ja oppii helposti temppuja.

Persialainen on maailman kiltein kissa.Ei ikinä tee pahojansa.On rauhallinen ja tulee toimeen kaikkien otusten kanssa.Turkki on vaan vaikeahoitoinen.

Sopivat lapsiperheeseen, eivät tee pahaa, eivät pelkää lapsia vaan viihtyvät niiden kanssa. Tosin pelkäisivät kai, jos lapset kiusaisivat niitä.

Helppohoitoisia, vaikka puolipitkäkarvaisia niin ei ainakaan kilppareilla turkki takkuunnu. Sylissä ja sohvalla viihtyvät. Mahtava rotu.

Ihana luonne, sellainen vähän koiramainen, mutta kuitenkin kissamaisen itsekäs! Meidän yksilö vihaa ulkoilua, vaikka onkin metsäkissa... kotona tykkää leikkiä ja metsästää. Tosi kaunis ja kunnon kokoinenkin!

Ne on hyvin koiramaisia, eli tulevat luo kutsuttaessa (useimmiten), juoruavat perässä, naukuvat eli juttelevat kovasti kun on asiaa ja ovat kovin aktiivisia ja seurankipeitä. Tarvitsevat jonkun lämpimän paikan mihin käpertyä, ovat kamalan viluisia kun päälyskarva puuttuu kokonaan, vain kihara pohjavilla löytyy. Eli mikäli tykkää kissasta peiton alla lämmittämässä niin näitä kannattaa ottaa vaikka noin 10. Ei muuten palele enää :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat