Nigtwishin Peelo säveltäjä asuu iskän ja äiskän kaa Kiteellää. Hah hah haa!

Vierailija

Kommentit (18)

Toisissa perheissä kun tullaan toimeen tosi hyvin. Ja niinkuin joku jo sanoi, että jos yli puolet vuodesta on keikalla niin missä sitä asuis, hotellissa? Aika karua.

MInullakin alkoi kuukautiset ja rintojenkasvu 10 vuotiaana. Olisi ollut tosi kamalaa jos luokkaa kahta nuorempi poika olisi nähnyt jossain uimahallin pukuhuoneessa. Mielummin otan nyt aikuiset miehet samaan pukuhuoneeseen (ja kaverien kanssa saunutaankin sekasaunassa jne, ei ole noloa tai seksuaalista) kuin olisin ottanut lapsena poikia samoihin tiloihin nakuna.Sama juttu toisin päin, siis tytöt miestenpuolelle isän kanssa enintään kouluikään. Täsmälleen sama juttu, kouluikäisiä alkaa itseään usein nolottamaan jossain vaiheessa.Ja lapsella on oikeus nolostumiseensa, siitä haukkuminen on moukkamaista ja epäreilua, kyllä lapsen ruumista pitää kunnioittaa ja myös siihen liittyvää nolostumista.

Eiköhän hän sen oman pytingin rakenna tämän keikkatauon aikana kunhan ensin palautunut rääkistä ja tämä viimeisin kohu laantunut.

Mikäs sen mukavampaa kuin tulla valmiiseen ruokapöytään ja pesukoneen ääreen keikoilta sen sijaan että menisi tyhjänä öllöttävään omaan kotiinsa. Varmasti vanhempansakin vain iloisia siitä että poika tulee nimenomaan kotiin kun maailmalta palaa kun näkevät niin harvoin.Ap, hanki apua tuohon Tuoma ongelmaasi, se sanaut jo huolestuttavia mittasuhteita!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat