Poikamme kääntyi tänään mahalta selälleen....

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

uskomatonta. Hieno juttu.Onko muiden vauvat tehnyt näin päin?Atte täyttää 4 kk sunnuntaina ja tänään ihan yks kaks kääntyi mahalta selälleen. Teki sen vielä 3 kertaa sen jälkeen. Ei ole siis kääntynyt vielä selältä mahalleen, vaikka neuvolassa sanoivat joskus et ensin niin ja sit toisin päin.

Kommentit (10)

Eli 2kuisena meni mahalta selälleen.. se tuo iso pää vei vahingossa varmaan pari kertaa niin. Mutta ei ihan vielä selältä mahalleen käänny, pikkuiseen autettava sormella kyljestä, Tyttö 4,5kk.

aloitti 2½kk vanhana kääntymään selältä mahalleen. Toisinpäin kääntymiset taitaa vieläkin (nyt 5kk) olla enimmäkseen vahinkoja. Esikko kääntyi 3kk ikäisenä, toinen myös ja kolmas 2kk ikäisenä.

..Huvittaa ku täällä käy mitä tahansa kirjoittamassa ni aina on asiat sit just toisin päin (esim. syötöt yöllä tms, ni ei varmaan sit enää oo niin). No eilen kirjoitin tosta kääntymisestä selältä mahalleen ja tänä aamuna kun vaippaa vaihettiin niin tyttö päätti kääntyä edestä pois. Kova yritys on siihen kääntymiseen, ei se vielä ihan mene kuin vettä vaan. Mutta kerran siis onnistui jo itsekseen...Mamia huvittaa vieressä ku tyttö ährää ja lopulta vähän kovempaan ääneen sit jo huutelee...että eikö kukaan auta...

ja vasta lähempänä viittä kuukautta toisin päin. Liekö syynä se, että suurimman osan ajasta oli kuitenkin mahallaan niin ei niin kova hinkua päästä kääntymään niin päin. Kellahtaa selälleen aina kun väsyy ja kyllästyy olemaan mahallaan ponnistelemassa.Aina nuo edistysaskeleet tuntuu hienoilta meni ne sitten milloin vain ja miten päin vain :)

Meillä myös kääntymiset aloitettiin noin päin ja sitä tehtiin alkuun ahkerasti. Sitten taito jäi taka-alalle muutamaksi kuukaudeksi ja sitten alkoikin pyöriminen molemmin päin. Eikös tunnukin hyvältä tuollaiset ihanat pikku taidot!

meillä käännyttiin ekaa kertaa vahingossa selältä mahalleen maanantaina eli poika oli silloin 6 vk ja 5 päivää :D.Tiistaina uudestaan ja kova ähellys on käyny joka päivä, että josko taas pääsis. Aina ei onnistu, saattaa olla " puoliks" jo mahallaan, mutta sitten tulee kiukku, kun ei loppuun asti pääse.tuiskuneiti79

pikemminkin kellahti mahalta selälleen, varmaankin pään painon ansiosta. Aina kun laitan pojan mahalleen harjoittelemaan lihaksiaan, niin muutaman minuutin päästä hän tyytyväisenä makaa selällään. Onko muilla tälläistä jo näin varhain? Ihmeellistä.

poika 7 vko

mahalta selälle n. kolmekuukautisena, mutta on oikeastaan unohtanut tuon taidon. Nyt on muutaman kerran kääntynyt myös selältä mahalle, omituisella taktiikalla tosin. Pistää jalat pystyyn ja kaataa itsensä siitä ympäri. Ikää meillä 4,5 kk.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat