Viisivuotias kuoli jäätyään pulkalla auton alle!!

Vierailija

Viisivuotias kuoli jäätyään pulkalla auton alle

Viisivuotias poika kuoli liu' uttuaan pulkalla auton alle Turussa.Viisivuotias poika kuoli torstai-iltana turkulaisessa lähiössä, kun hänen pulkkansa liukui auton takapyörän alle. Onnettomuus sattui Capsiankadulla noin klo 18.40.Onnettomuudesta ei ollut vielä puoli yhdeksän aikaan tarkempaa tietoa.Sivut

Kommentit (34)

Pikkupoika kuoli pulkkamäessäKuva:vesa-matti väärä Viisivuotias poika kuoli laskettuaan pulkalla kuorma-auton alle eilen illalla kello 18.40 Turussa. Viisivuotias oli mennyt yhdeksänvuotiaan tytön kanssa laskemaan pulkalla kotinsa lähelle. Lapset eivät olleet sisaruksia.He valitsivat pulkkamäeksi kotinsa lähellä sijaitsevan kaksikerroksisen pysäköintipaikan ylimmän kerroksen rampin. Poliisin mukaan lasten vanhemmat eivät olleet paikalla.Viisivuotias lähti muovipulkallaan ramppia alas. Pulkka sai jäisessä betonissa kovan vauhdin ja viisivuotias liukui vauhdilla alas. Pulkka sujahti yli jalkakäytävän ja jatkoi matkaansa Capsiankadulle.Samaan aikaan paikalle ajoi kuorma-auto, joka oli menossa kohti Aurorankatua. Kuorma-auton kuski ei havainnut rampin noin metrin korkuisen betonikaiteen takaa laskevaa poikaa.- Kuski ei ehtinyt jarruttaa lainkaan, kertoi rikosylikonstaapeli Harri Tontti Turun poliisista.

Viisivuotias poika kuoli torstai-iltana Turun Nättinummessa, kun hänen pulkkansa liukui kuorma-auton takapyörän alle. Onnettomuus sattui Capsiankadulla noin klo 18.40. Poika oli laskemassa kadun varrella sijaitsevan kaksikerroksinen parkkihallin ramppia pitkin tielle päin. Rampissa on betonikaide, jonka vuoksi Capsiankatua lähestyneen kuorma-auton kuljettaja ei havainnut poikaa. - Autoilija ei ehtinyt jarruttaa lainkaan. Ajopiirturin mukaan kuorma-auton nopeus on ollut noin 30 kilometriä tunnissa. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen, kertoo rikosylikonstaapeli Harri Tontti Turun poliisista.Todella hirveä lukea tällaisia uutisia ja totta on että yritän myös konkreettisesti auttaa maailman hätääkärsiviä lapsia. Jotenkin vain luotto noihin avustusjärjestöihin ei ole ylimmillään.Osanottoni perheelleitsekin 5v pojan äiti :(

En tunne yhtään tätä lasta, joka on menehtynyt. Kuten en tunne niitä tuhansia pakistanilaislapsiakaan, jotka kuolevat kylmyyteen tulevina öinä. Enkä tunne Venäjän kaduille kuoliaaksi pahoinpideltyjä lapsiakaan.Kaikki lasten kuolemat ovat kamalia ja järkyttäviä. Itse useamman lapsen äitinä voin vain aavistaa sen hirvittävän surun, jota vanhemmat tuntevat.Mutta on täysin turhaa voivotella jollain internet-palstalla jonkun itselle tuntemattoman ihmisen menehtymistä.

Sen sijaan voi olla huolissaan asioista, jotka johtivat menehtymiseen. Ja voi jopa tehdä jotain konkreettista. Rahalahjoitus SPR:lle auttaa paljon enemmän kuin voivotus täällä.

Sen sijaan jos herätämme keskustelua siitä, miten lapsia tulisi valvoa ja millaisia tapoja tähän on, on tällaisella keskustelulla oikeasti jotain arvoa.(tämä siis sille joka kauhisteli numeroita 6 ja 9)

ei voi kuin ajatella ettei ollut sitten yhtään onnea tässä asiassa matkassa.

tämä tie mihin poika oli askenut on pihaan päättyvä tie,(n. 200m pitkä tämä tieosuus).liikenteeltä suht hiljainen pätkä siis.tiellä ajavat vain talossa asioivat.isompaa liikennettä on siis aniharvoin,saati että paikalla oli juuri tällä hetkellä tämä muuttoauto,sekin ajanut hiljaista vauhtia.

parkkihallin betoninen reunakaide on juuri tuon metrin verran korkea,ettei kuljettaja tai poika ole huomannut toisiaan ollenkaan.eipä siinä todellakaan ole ehtinyt kumpikaan tehdä yhtään mitään.todella surullista!

niin helppoa sanoa ja ihmetellä miksi se poika ylipäänsä siitä laski,oliko lupaa vai ilman lupaa jne...sitä ihmettelen itsekin.

kyllä siellä perheessa on nytten aivan kamalat oltavat.Vierailija:

Lainaus:


sitä etteikö myös auttaisi Pakistanin lapsia ja muita maailman lapsia tai etteikö yrittäisi tehdä muutenkin kaikkensa sen puolesta, ettei näin kävisi uudelleen.näkisin asian niin, että täällä kun asioista jutellaan, niin se voi johtaa siihen, että muistaa muistuttaa omia lapsiaan vielä sen yhden kerran enemmän liikenneturvallisuudesta, tai saa kimmokkeen soittaa vielä yhden kerran SPR:n lahjoituspuhelimeen.


Nimenomaan, nämä ikävät tapaukset monesti, ainakin minulla, muistuttavat vaaran paikoista ja entistäkin tarkemmasta lasten silmälläpidosta.

sitä etteikö myös auttaisi Pakistanin lapsia ja muita maailman lapsia tai etteikö yrittäisi tehdä muutenkin kaikkensa sen puolesta, ettei näin kävisi uudelleen.näkisin asian niin, että täällä kun asioista jutellaan, niin se voi johtaa siihen, että muistaa muistuttaa omia lapsiaan vielä sen yhden kerran enemmän liikenneturvallisuudesta, tai saa kimmokkeen soittaa vielä yhden kerran SPR:n lahjoituspuhelimeen.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat