Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kuulkaahan vielä toinen kysymys. Onko parempi jos se tulosviiva on tummempi kuin vertailuviiva? Onko huippu silloin jotenkin voimakkaampi?Mulla viivat on ollut saman paksuisia, mutta ohjeessa sanotaan, että testi on positiivinen, jos viivat ovat saman voimakkaita tai tulosviiva on vahvempi. Eli saman vahvuuskin riittäisi?

Kommentit (2)

Aikaisemmin tein ovistestejä ja tuloksena oli korkeintaan yhtä vahva testiviiva kuin kontrolliviiva. Usein testiviiva jäi hailakammaksikin, mutta silti lämmöt osoittivat ovulaation jotenkin tapahtuneeksi.

Tässä kierrossa oli clomit tehostamassa ovulaatiota ja ekaa kertaa siis tuli ovistestillä kontrolliviivaa vahvempi testiviiva.Käsittääkseni vaikka jotenkin ovuloisikin niin se LH-huippu ei silti välttämättä testissä näy ja toisaalta vaikka ovistesti plussaa näyttäisi niin eihän se ole munasolun irtoamisen tae.Tosiaan ensimmäisen positiivisen tuloksen jälkeen sen oviksen pitäisi olla, joillain sitä lh-huippua saattaa sitten jatkua kauemminkin, itselläni jo seuraavana päivänä on haalentunut viiva.

kun en ikinä ole positiivista lh-testiä tehnyt, mutta siis ymmärtääkseni (ja palstoja olen lukenut ihan liikakin) lh-huippu on silloin, kun molemmat viivat ovat vähintää yhtä tummia. Ja positiivinen tulos voi tulla monena päivänä peräkkäin, mutta ensimmäisestä positiivisesta tuloksesta pitäisi ovulaation sitten jo tulla. Eli joillakin lh-taso voi nousta reilusti yli tuon testin mittaaman raja-arvon, mutta munasolu irtoaa jo tuolla tasolla.Niin, ja kaikilla ei tulosviiva ole siis vahvempi kuin kontrolliviiva.Mutta en siis ole mikään ekspertti, kun tuota luomuovista ei ole ollut eikä sen vuoksi positiivisia tuloksiakaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat