Neuvokaas nyt kuinka lempeimmin vierottaisin puolitoistavuotiaan joka RAKASTAA tissiä

Vierailija

Ei kyllä itsekään huvittaisi vielä lopettaa, koska nukuttaminen on niin helppoa ja itsekin tykkään rauhallisista imetyshetkistä illalla ja päikkäriaikaan. Lueskelen imettäessäni ja on niin niin seesteistä =). Luulin että puolitoista olisi absoluuttinen raja, mutta tässä sitä ollaan. Ja lapselle rinta tuntuu olevan tosi tärkeä. Lapsi muistaa jo itsekin milloin saa tissiä ja rupeaa innoissaan hötkyilemään ja nauramaan. Luulin että vierotus kävisi aikaa myöten helpommaksi mutta toisin kävi :o.

Kommentit (14)

Lapsi hylkäsi toisen rinnan 1-vuotiaana, toisesta imi 2-vuotiaaksi, tämä hylätty rinta oli silti lapselle tärkeä, sillä aina imiessä hänen oli pakko saada pyöritellä toista nänniä sormessaan. Kun imetys loppui, hän sai vielä pitää tutin, siitä alkaen noin 3kk hän lutkutti tuttia ja pyöritti toista KORVANLEHTEÄNI nukahtaessaan. (((0= Meillä näin.

olivat vaikeita. hän itki ja haki rintaa. Otin vain tiukasti syliin ja halasin ja heijasin ja lopulta hän tyytyi siihen. Tutti tai tuttipullo ei ole koskaan kelvannut. Ja vaikka lapsi ei rintaa saanutkaan, niin äidin syli oli lapsen mielestä parempi kuin isän syli.

Jospa sitten odottelisin vielä vähän aikaa ennen kuin rupean itkun kautta vierottamaan - koska sitä olis taatusti tiedossa ja paljon jos nyt lopettaisi. Ja jos ei vielä parin kuukaudenkaan päästä itsekeseen hiivu, niin sitten ne laastarit kehiin.Vierailija:

Lainaus:


Synttäripäivä tuli ja meni - ja imetys vain jatkui. Sitten ajattelin että kyllä se 1,5 v on takaraja - ja sekin meni. Kun lapsi oli 1v7kk oli aika kypsä lopettamiselle, ensin jäi imetyksiä väliin ja lopulta huomasin että tässähän on mennyt jo muutama päivä eli kai se nyt sitten loppui. .
Vierailija:

Lainaus:


lapsi vasta 1v2kk,mut poltan 7tupakkaa/vrk ni varmaan pitäis jo lopettaa.

taitaa olla enemmän jo haittaa ku hyötyä:0(
Tätä on iahn tutkittukin. Äidin tupakoinnista ON lapselle haittaa joka tapauksessa, uloshengityksessä ja vaatteista tulee myrkkyjä vaikka sisällä tupakoisi. Äidinmaidossa on aineita jotka auttavat lasta käsittelemään näitä myrkkyjä, eli jos äiti joka tapauksessa tupakoi niin on parempi imettää kuin olla imettämättä (jos nyt pystyy alle sen 11 polttamaan päivässä).Sitä en tiedä onko parempi että ei imetä eikä polta vai että imettää, mutta polttaa. Mutta nämä eivät ole yleensä samalla äidillä vaihtoehtoja. Siis että tupakointi loppuu jos imetyskin.Ja tämä on ihan tietoa eikä arvelua.

Synttäripäivä tuli ja meni - ja imetys vain jatkui. Sitten ajattelin että kyllä se 1,5 v on takaraja - ja sekin meni. Kun lapsi oli 1v7kk oli aika kypsä lopettamiselle, ensin jäi imetyksiä väliin ja lopulta huomasin että tässähän on mennyt jo muutama päivä eli kai se nyt sitten loppui. Kerran vielä imetin kun rinnat yhtäkkiä pakkautuivat pari viikkoa viimeisestä imetyksestä - tai siis viimeistä edellisestä.Ei kannata väkisin lopettaa, jos asia on ok, mä ainakin uskon että kun aika on kypsä niin päätös lopettamisesta syntyy " itsestään" . (Tai siis niin mulla kävi.) Muistan kun mietin just tuota kun kaikki tuntui niin mukavan seesteiseltä ja ajatus lopettamisesta haikealta, kun kyseessä on meillä viimeinen lapsi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat