Neuvoja apua! Mitä mieltä olette yli 4 vuotiaasta joka puree?

Vierailija

Mitä mieltä olette melkein 4,5 vuotiaasta pojasta joka suuttuessaan käy kveriin kiinni ja puree lujaa? Vaikka kaveri alla itkisi niin poika täytyy irrottaa kimpusta!Meillä tuttavpiirissä tällainen tapaus ja vaikka olisi kiva olla tekemisissä niin omie lasten puolesta säälittää, puremajäljet pahoja :(Onkohan pojalla jotain vialla? Muutenkin suuttuu pienestä, esim ei ymmärrä oikein mitään vitsiä ja ymmärtää asiat helposti väärin. Loukkaantuu todella helposti! Ja jos sattuu kaatumaan jonkun lapsen vieressä niin käy lapsen kimppuun ja syyttää tätä että olisi kaatanut.Jotain ihmeellistä pojassa vai onko normaalia tämän ikäisellä? Vihjailtu on vanhemmille, mutta eivät tajua mitään.. lapsi kotihoidossa.

Kommentit (8)

Vierailija:

Lainaus:


.. lapsi kotihoidossa.


Älkää menkö leikkimään hänen kanssaan. jos vanhemmat alkavat kysellä miksi ette tule niin sanot suoraan. Jospa hän sitten tajuaa asian vakavuuden

yleensä kyllä 1-3vuotiaana,ja se jää pois kun puhe alkaa kulkea.En osaa tuon ikäisestä sanoa muuta kuin että inhottavaahan se on kaikkien kannalta mutta me kaikki käsitellään ikäviä tilanteita niin eri tavalla.Mut kyllä tuon ikäisen pitäisi jo ymmärtää että pureminen sattuu ja siitä kyllä pitää rankaista!!Erityislapset on sit kyllä erikseen mutta sitähän sinä mietitkin.

Äiti kyllä suuttuu kovasti pojalle aina kun poika käy fyysisesti kimppuun eli rangaistuksen poika saa, muttei kyllä jotenkin ymärrä mitä väärää teki. Eli poika ei ikinä ole sillälaila nolona tms kuten usein tämän ikäiset jo ovat kun torutaan. Poika vaan alkaa itkeä hillittömästi kun torutaan.Sen tiedän, että pojan äiti ja isä kurittaa ruumiillisesti eli poika saattaa saada kovan korvatillikan tai tukistuksen, jos tekee väärin. Voisikohan tuo ymmärtämättömyys ja empatian puute johtua siis siitä, että kun poikaa itseäänkin satutetaan niin hänkin satuttaa :(Itse olen sitä mieltä ettei lapseen saa milläänlailla kajota ja on tehnyt muutaman kerran todella pahaa, kun poika saa korvilleen!

laitoin tuon lapsi kotihoidossa siis siksi, ettei joku ihmettelisi ettei päiväkodista ole otettu puheeksi. En tarkoittanut sillä mitään muuta. Ja tämä kyseinen poika oli kyllä pienempänä tarhassa ja puri siellä, mutta silloin pistettiin sen piikkiin, että oli vielä pieni.Nytkin puhuu ihan hyvin, mutta jotenkin ei osaa tulkita muita ihmisiä.Meillä itsellämme on erityislapsi ja olen avoimesti purijapojan äidille puhunut tästä ja hän on nähnyt meidän elämää. Ihmettelee sitten miten jaksetaan, vaikka oikeasti meidän tämä erityislapsi on sata kertaa helpompi kuin heidän poika joka saattaa yhtäkkiä hyökätä kenen tahansa kimppuun. äitiään puree tai lyö aina kun hän jotain kieltää. nytkin neuvolaan mennessään sanoi, että heillä ei kyllä taaskaan ole mitään ongelmia, että turhaan se neuvola... ai ei muka ole ongelmia!! Hän kieltää jotenkin sokeasti kaiken, vaikka pojalla aika varmasti on jotain ongelmia en vain tiedä mitä.Anteeksi kirjoitusvirheet ja vaikka nyt olikin tällainen valitusvirsi niin tykkään siis äidistä ja pojasta ja haluaisin kovasti olla tekemisissä :( haluaisin myös saada pojalle jotain apua, mutten tiedä miten.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat