Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

nyt ruokavinkkejä...

Vierailija

eli tarkotus laittaa huomenna possunkyljyksiä uunissa jotenkin näin:



porkkanaa paloina ja sipulia paloina ja sit kyljykset uuni vuokaan. paistan 150 asteessa pari tuntia, että tuleepi mureeta. laitanko pohjalle vettä? paljonko? mausteita? soijaa?



mulla on tän päivästä perunamuussia, mites jos laitan sen toiseen vuokaan, sekaan maitoa ja päälle korppujauhoja, tuleeko hyvää ns perunalaatikko?



kauankohan sitä tarttis pitää uunissa, ei kait kovin kauaa?



kiitos vinkeistä...

Kommentit (3)

Vierailija

ns ongelma tässä on, että jättäsin kyljykset uuniin kun lähden asioille ja mies jää muksujen kanssa kotiin, mutta rruuanlaitosta hän ei ymmärrä mitään ;) eli toki itse osaisin tarkkailla jos tarvii esim lisätä nestettä tms...

Vierailija

Pussin pohjalle porkkanaa ja sipulia (ja perunaa sit kun ei ole tähteitä ;) Siihen päälle ne kyljykset. Kyljyksistä tulee makua niihin kasviksiin ja sopivasti nestettä, ettei tarvii tehdä erikseen kastiketta.

Uusimmat

Suosituimmat