Vierailija

Pressanvaaleista siis kyselen. Oma puoluekanta menee kyllä ihan toisaalle, mutta olen huomannut harkitsevani, että äänestäisin silti Halosta. Hänestähän se pressa kuitenkin tulee, niin parempi olisi että tulisi jo 1. kierroksella. Säästyisi pitkä penni veromarkkoja kun toista kierrosta ei tarvittaisi. Tavallaan turhaa äänestän ns. pääehdokastani. Ja hyvä pressahan Tarja on/olisi jatkossakin, vai mitä? Onko kukaan muu jo pähkäillyt asiaa?

Kommentit (9)

Aiemmin olen pitänyt Hautalaa fiksuna naisena myös, mutta a) turha äänestää sellaista, jolla ei ole chänssejä voittaa ja b) hän on viime aikoina laukonut sellaisia mielipiteitä, joita en voi allekirjoittaa. Tarja sen sijaan on tehnyt muhun yhä suuremman vaikutuksen sillä, että hän uskaltaa tehdä hiljaista työtä sen sijaan, että tekisi itsestään väkisin näkyvää, ja sillä millaisen hienon imagon hän on onnistunut itselleen luomaan sekä meillä, että maailmalla. Huomaisiko joku edes jotain Niinistöä muiden harmaiden pukujen rivistöstä? ;) Halonen vaikuttaa myös ihanan tervejärkiseltä ja maanläheiseltä ihmiseltä politiikan ympyröissä. Voinhan tietty olla ihan väärässä, mutta kuten sanottu, vaihtoehdot eivät ole hääppöiset...

Tai oikeastaan mitään pähkäilyjä ei tarvita, sillä äänestään Saulia ja se on ollut jo pidemmän aikaa selvä asia.Haluan Suomelle edustavan presidentin, enkä mitään biseksuaalia muumimammaa, jolle nauretaan ulkomailla.

Pakkohan se on, koska puistattaa jos miettii vaihtoehtoja. Vanhanen? Tai vielä pahempaa, Niinistö. Hautalaa voisi tietysti äänestää, mutta se on ihan turhaa ja silloin edellämainittujen tsäänssit paranevat.

Tällä palstalla oli joskus ketju Halosen oletetusta lesboudesta ja joku lesbo vastasi, ettei ole lesbo. Ja että vientiä olisi kyllä ollut.Vierailija:

Lainaus:


sen Arajärven kanssa?
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat