Tähän pinoon ne, jotka hyppäsivät nykyisen aviomiehensä kanssa sänkyyn HETI EKOILLA TREFFEILLÄ!

Vierailija

Sivut

Kommentit (30)

Pari tuntia tapaamisen jälkeen eli ei voi kai puhua edes treffeistä. Pitihän niin ihanaa miestä päästä heti kokeilemaan :)

Tuosta illasta on nyt 10 vuotta, josta puolet ollaan oltu naimisissa.

Oli niin mukava tyyppi että heti piti kokeilla sänkypuuhatkin ettei sitten myöhemmin tule katkeria pettymyksiä ja toiveet romahtaa. ;)Viis vuotta ollaan oltu yhdessä, naimisissa ja yksi lapsi.

noin vartin tuntemisen jälkeen seksiä vessassa... tulin raskaaksi mutten kertonut miehelle silloin mitään. (ruma temppu, tiedän...) tapasimme sitten uudelleen kuukautta ennen lapsen syntymää ja silloin kerroin asiasta. aloimme hiljaksiin seurustella.. vuoden päästä muutimme yhteen, 4v lapsen syntymästä menimme naimisiin. nyt 12v yhdessä ja hyvin menee:)

Täältä löytyy myös yksi!Pistän vielä " paremmaksi" ,että tulin raskaaksi kun oltiin seurusteltu reilu 2kk.Yhdessä ollaan edelleen ja naimisissakin.

baarissa törmättiin, sanottiin päivää ja lähdettiin miehen kotiin petipuuhiin. Sitä aikaisemmin minulla oli ollut kaksi rakastajaa enkä koskaan ollut saanut orgasmia. Mieheni kun löysin niin sainkin sitten kerralla monta! Tuosta on kulunut nyt useampi vuosi ja nyt on kaksi lastakin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat