Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ehdotuksia Ellan siskon etunimeksi. Ehdottomasti saman aikakauden nimi ja muutenkin siskon nimeen sointuva...

Kommentit (11)

pha:

Lainaus:


Ehdotuksia Ellan siskon etunimeksi. Ehdottomasti saman aikakauden nimi ja muutenkin siskon nimeen sointuva...
Kiitos nimiehdotuksista! Joukossa paljon kauniita ja Ellaan sointuvia nimiä. Montaa niistä olen miettinytkin, mutta eri päivinä toinen tuntuu toista paremmalta eli ehdotonta suosikkia ei ole löytynyt. Mukana oli monta sellaista nimeä, jotka itsessään ovat nättejä, mutta niitä ei jostakin syystä voi ajatella tulokkaallemme... (sukurasite, pihapiiri jne.)Itsellä pyörii tietyt nimet päässä, mutta osa sellaisia, joista saa väännettyä kaikkea kivaa ja sen taidon lapset taitavat tietyssä iässä osata ;)... Liekö kuitenkaan ongelma.Tuo aikakausi-ilmaus oli kieltämättä vähän huono. Ajattelin nimeä, joka ns. vanha ja tullut taas käyttöön tai ollut jollakin tavalla suosittujen joukossa ajan kuitenkaan sitä haalistamatta. E- ja A-alkuiset etunimet jotenkin kiehtovat, mutta eivät missään tapauksessa ehdottomia... Nimiehdotuksia otetaan edelleen mielellään vastaan :).

Ehdottomasti saman aikakauden nimi ja muutenkin siskon nimeen sointuva...

[/quote]


Piti ihan tarkistaa, minkä aikakauden nimi Ella on ja eniten sitä on annettu 80-luvulla, seuraavaksi eniten tämän vuosituhannen puolella ja kolmanneksi 20-luvulla.

Anna esiintyy näissä kaikissa ja on mielestäni yksi kaikkien aikojen kauneimmista nimistä, sointuu myös Ellan kanssa joten ääni Annalle!

Annu

Eevi

Essi

Enni

Emma

Unna

Sanni

Salla

Anni

Aino

Inka

Ilona

Juli

Mila

Heta

Pihla

Seela

Janni

Helka

Henna

Henni

Hilla

Linda

Lila

Leni

Neea

Meea

Luna

Jade

Sara

Saga

Enni

Elvi

Emmi

Essi

Eini

Elsa

ElsiAsta

Assi

Aini

Armi

Anja

Aura

AadaIlmi

Irma

Iida

IinesLiina

LaimiSaara

SenniTelma

TildaHanna

Hilja

Hilma

Heta

Hertta

Helli- perinteisiä, myös harvinaisempia joukossa mietintämyssyyn :-)

Ennen näitä nimiehdotuksia:

Mieheni mielestä Enni on kiva nimi. Minustakin se on ok-nimi, mutta se vaatii vielä osaltani mietintää, koska enni-penni... Ilona minusta kiva, mutta miehelleni tuo mieleen ketsupin ja minulla hieman kummittelee Kotikadun koira. Alma on minusta myös kiva, joskin kassi-alma - mies ei lämpene. Iida kiva nimi myös, mies ei ole tainnut pahemmin kommentoida. Liina ja Aava kivoja, joskin mies ei tämäntyylisille lämpene, eikä ne kyllä oikein perinteisiä suomalaisia nimiä olekaan. Onneksi tässä on vielä paljon aikaa :)...

Kiva käydä miehen kanssa läpi viikonlopun aikana tätä listaa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat