Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Haluaisin ommella täksi jouluksi lapsille kankaisen adventtikalenterin, siis sellaisen jossa on joka päivälle oma tasku, josta löytyy jotain kivaa. Onko kellään tällaisen ohjetta tai tietoa mistä voisi saada? Tai millaisia olette itse tehneet? Kiitos!

Kommentit (5)

Ite tein viime vuonna sellasen, vaikka en todella mikään askarteluihminen olekkaan. Kangaskaupasta ns.löytöpaloja ja kangasvärejä pari, joten hintaa tuli varmaan muutama euro. Vaaleaan pohjakankaaseen ompelin punaset taskut. Ihan suorakaiteen muotoinen pohja ja sama taskujen kanssa. Sen verran tilavat, että mahtuu muutakin kuin yks karkki. Sit kangasväreillä painettiin joulukelloja taskuihin ja vihreitä jouluoksia pohjakankaaseen. Lapsetkin sai töpötellä väriä, ja tykkäsivät kovasti. Ja hyvä oli. Kyllä ne kaupan jututkin on kivoja, mutta voi ainakin sanoa, että on itse tehty eikä löydy kaverilta samanlaista. On meillä lapsilla kuitenkin sellaset tavalliset kalenteritkin.

Jos olet liittynyt lasten parhaat kirjakerhoon tai joku tuttu, siellä oli edullinen kerhotarjous kankaisesta joulukalenterista, 7,90 joulukuusen mallinen ja lumiukko mallinen oli hiukan kalliimpi, muistaakseni 10,90.

Myös netanttilassa näytti olevan tosi suloisen näkoinen lumiukko kalenteri hintaan 12,90 tai jotain sinne päin. Minäkin suunnittelin ensin, että olisin itse askarrellut mutta löytyikin niin halvalla tuolta lasten parhaat kirjakerhosta, että jätin sitten tekemättä. Viime jouluna mielestäni ne muutamat mitä näin myynnissä olivat n.20 ¿.

Heipä hei,

meillä on ollut jo jokusen vuoden käytössä taskujoulukalenteri. Tein sen huopakankaille - ei tarvitse reunoja huolitella, ei rispaannu - siis iso huopakangas taustaksi ja siihen taskut riviin ja taustalle iso pahvi, jotta pysyy tukevasti ja siistin näköisenä seinällä. Taskuihin tein sapluunan avulla kangasväreillä eläinten kuvia.Mutta ideavinkkini on kalenterin sisältö! Meillä on jo monena vuotena " tontut" käyneet laittamassa taskuihin kaikkea tiimarikrääsästä tarroihin ja kekseihin, mutta nyt sain hyvän idean, palapelin paloja! Ostan 48 palan palapelin, ja laitan aina kaksi palaa kerralla ja sellaisessa järjestyksessä, että sitä voi koota aamu aamulta pahvin päälle. Eli varmaankin reunoilta sisäänpäin.Toivottavasti näistä vinkeistä on iloa. Hyvää joulun odotusta!

taidan lainata sitä tänä vuonna ;) Toisessa viestiketjussa oli sellanen tehtävä-idis, eli joka päivä jotain jouluun liittyviä tehtäviä löytyisi sieltä luukusta, esim. korttien tekoa, pipareiden paistoa ym. Se oli myös huippuidis, se sitten ensi jouluksi, tällä hetkellä tää palapelijuttu tuntu helpommalta..

viime vuonna meidän luukuista tuli magneettinumeroita, sama numero kun oli päiväkin, ensimmäisenä päivänä 1, toisena 2 jne. 4-vuotias tyttö oppi numerot kivasti!! tosin tää idea alkoi olla puolessa välissä joulukuuta jo tylsä, tyttö meinas että miten ne tontut jaksaa vielä noita numeroita tuoda...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat