Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

saan lauantaina tuhlata 700e ainoastaan itseeni! miten voisin hemmotella itseäni?

Vierailija

ajattelin ainakin marimekon verhot ostaa sekä vahakankaan...ja muutaman kivituikun...mitäs muuta? mistä löytyy hienoja vaatteita?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Huhhuh, hienoja vaatteita löytyykin sitten varmaan nanson tehtaanmyymälästä.

Tai miksi et ostaisi koko värikirjoa marimekon raitapaitoja?

Vierailija

joten mäkin panostaisin todelliseen hemmotteluun eli menisin johonkin hoitolaan ja ottaisin kaikki mahdolliset hemmottelujutut: käsihoito, jalkahoito, kuumakiviterapia, kokovartalohieronta.. kampaajalla kävisin myös. sitten syömään jotain hyvää ja kotimatkalla voisi ostaa itselle jotain pientä kivaa.mutta älkäätten sorsiko ap:ta; jos hänestä nuo mainitut ostokset ovat hemmottelua, niin sitten ne ovat! jokainen nauttii tavallaan!

Vierailija

sit kampaajalle ja otat muutaman värin/raidat.Vaatekertaa alusvaatteesta arki, ehkä laadukkaaseen ulkoilupukuun.Muutama biletysvaate ja illalla ukon kanssa baanalle

Vierailija

Mulle on myös hemmottelua se että saan katsella päivittäin kaunista kotia jossa on juuri sellaiset verhot kun haluan eikä mitään perintöriepuja (toki periäkkin voi jotain hienoa) tai hädässä, kiireellä ostettuja kauheuksia.jostain kylpylästä' on vaan hetken iloa... kukin tyylillään.

Vierailija

Jos mä voisin tehä tolla summalla ihan mitä vaan (siis ettei olisi muista rahoista pois..) niin menisin Helsinki Day Spahan ja saisi ottaa kaikkia ihania hoitoja ilman että yhtään tarvitsisi miettiä mitä maksaa - illalla voisin olla niin " höveli" et veisin ukon syömään johonkin ihanan romanttiseen ravintolaan taiks vaihtoehtoisesti shop ' til you drop.. =)

Vierailija

paitsi ei vahakankaaseen ja tuikkuihin (yök) mutta sisustamiseen noin yleensä. Se on aina se mistä joudutaan tinkimään jos rahat on vähissä enkä vieläkään oo tyytyväinen kotiin.Nanso, varsinkin Paolan kuteet on jees :)

Vierailija

jos saisin itse vapaasti tuhlattavaksi 700e niin varmasti ostaisin osalla rahasta jotain sisustusjuttuja. minulla on pää täynnä visioita kotimme sisustuksen suhteen muttei ikinä rahaa toteuttaa niitä joten kyllä minulle olisi itseni hemmottelua että saisin ostaa juuri sellaiset verhot kuin olen haaveillut. nauttisin sitten jokainen päivä kun niitä verhoja katselisin :)Sivut

Uusimmat

Suosituimmat