Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä parivuotias tyttö, todettu ruoka-aine(mm. muna, sitrukset, herne jne)- ja eläinallergiat.. Tällä hetkellä tilanne on paljonpaljon parempi kuin vuosi sitten, vaikkakin iho alkaa taas kuivan ilman takia kukkia.. Suureksi ongelmaksi on kuitenkin muodostunut paha ummetus. Ruokavaliosta on jo otettu pois valkoiset viljat, banaani, mustikka, liiallinen maito, sokeripitoiset juomat yms. Puuroa syödään 2-3 krt päivässä, luumua, maitohappobakteereja,, hapanmaitotuotteita, täysjyväriisiä/makaronia, paljon vettä, levolacia viikon kuureissa ja microlaxia aina kun on tosi paha tytöllä olla... Eli kaikki keinot, joista olen kuullut, on kokeiltu. Tietysti tyttö jo pelkää kakkaamista ja panttaa sitä, mutta se on aina kuin kiveä!!

Tulipa vuodatettua ja ens viikolle onkin jo varattu lääkäri, täältä löytyy vaan niin hyvät vinkit...

Kiitoksia!

Kommentit (4)

Mutta mennyt ohitse, eli kesti noin 1,5 vuotiaaksi asti.Paarynaa kannattaa kokeilla joka jo aiemminkin mainittiin, jos se loysentaisi vatsaa

Toki ummetus voi olla allergian oire, mutta myös esim. keliakia voi oireilla kovalla vatsalla. Lapseltani otettiin viime viikolla pitkällisen ummetuksen+vatsavaivojen vuoksi keliakia dna-verikoe eli selvitetään perinnöllistä alttiutta keliakiaan. Joku muu keliakia koe otettu jo vuosi sitten samasta syystä, mutta tulos neg.Ilman muuta lääkärillä käynnin paikka.

Uusimmat

Suosituimmat