Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Artikkeli Meidän Perhe -lehdessä:" Kari-Pekka näyttelee myös suositussa Stella Polaris -improvisaatioteatterissa. Parhaillaan hän on sieltä isyyslomalla, joten perhe voi olla tavallistakin enemmän yhdessä.

Merja ja Kari-Pekka näyttävät nauttivat vanhemmuudestaan. Kun isommat lapset on viety kouluun ja Akusti, 2, hoitoon, jäljelle jää vielä Aatos (4kk)."

Jep, jep...

Sivut

Kommentit (43)

Kai sen oli pakko kun ukko oli jättänyt sen jonkun nuoren muijan takia. Sai ukon takasin ja lopullisesti pysymään rinnallaan tekemällä muksut.

Todellisuudessa tiedä paskaakaan.

Ollaan olevinaan niiin hyvää ja täydellisyyttä hipovaa äitiä, kun saa haukkua muita! Kun muut sattuvat tekemään asiat erilailla (eli mammojen mielestä täysin väärin) kuin he itse!

Lukekaapa noita kommentteja, näettekö ollenkaan miten lapsellisilta ne näyttävät.

Ja en ota kantaa tuohon Larivaara-juttuun, ei kuulu minulle, eikä' kiinosta miten muut toimivat, enkä edes tiedä miten asiat TODELLISUUDESSA ovat!

Hehkutetaan niin kovasti perheen yhdessäoloa ja kiireettömyyttä ja kuskataan KAKSIvuotias päivähoitoon vaikka sekä äiti että isä kotona. Ihan käsittämätöntä touhua!

puntaroimassa päivänsä kulkua. Kiinnitin huomiota siihen juttuun, lähinnä tuli mieleen sana maaninen sitä lukiessa. Hienoa tietysti jos jonkun elämä on oikeasti noin ideoita pursuavaa ja loistavaa ja täydellistä, mutta omasta elämästäni tiedän että jos palaa liian kirkkaalla liekillä koko ajan polttaa lopulta itsensä loppuun. Ei kai kukaan jaksa jatkuvasti olla innottuneessä mielentilassa ja onnensa kukkuloilla? Vai jaksaako? Yritän kovasti kirjoittaa tätä kuulostamatta katkeralta, kateelliselta av-mammalta ;).

ja sen vuoksi 2-vuotias on hoidossa. Esiintyvä taiteilija voi hyvinkin valmistella jotakin proggista myös vanhempainvapaan aikana, kun ei ole mitään virkaa, mihin palata. Äitiysloman jälkeen voi sitten aloittaa työt saman tien - sunnitteluajalta kun mikään instanssi ei maksa pennin pyörylää palkkaa, ellei onnistu saamaan apurahaa.

Siitä, että hän käyttää kylmästi (nimenomaan lapsen kannalta kylmästi)oikeuttaa viedä 2-vuotias askartelemaan päiväkotiin vaikka MOLEMMAT vanhemmat on kotona? Juu, en ole kateellinen, en niin mistään. Näyttelijänäkin heikko, ikääkin jo, ja avioliitto rakoilee+ antaa jatkuvasti typeriä haastatteluja narsistille tyypillisellä tavalla. Hoh-hoijaa.

Miehellä kamalasti iltaduunia, samoin Merjalla menoja, työmatkaa suuntaansa 60km ja kuulemma naapureiden avulla järjestetty lastenhoitoa iltaisin. Isommat lapset koulussa, 2-vuotias päiväkodissa ja vain vauva kotona. Ja kuvatekstissä vielä sanottiin, että äitiys- JA hoitovapaalla oleva Merja... Omituinen hoitovapaakin, jos lapsi hoidossa.. :o

Ärsyttävä artikkeli kaikenkaikkiaan.

siis toinen on äitiyslomalloa ja toinen isyyslomalla, ja 2-vuotias viedään hoitoon?Eikö hän kuulu perheeseen, kun kotona vietetään aikaa perheen kesken?

eihän nuo vanhemmat ole kuin taiteilijoita molemmat, ehkä ne ei keksi luovia virikkeitä lapselleen, tarttee viedä hoitoon niitä saamaan. Ois kiva päästä tarhatätien kans juttusille, että miltä niistä tuntuu kun L-vaara tulee aamulla tuomaan muksua ja lähtee kotiin aamukaffelle muun perheen luo.

sanoa haastattelussa että ukon kanssa on avio-ongelmia kun se käy vaan töissä ja muut ajat pyörii työporukassa kaljalla ja itse joutuu pyörittämään koko taloutta ja huolehtimaan lapsista. mieskin on tervehtymässä " isyysvapaalla" vaikka tuskin kotona näkyy. stressi ja paineet on käynyt niin voimille että on pakko laittaa 2-vuotias päiväkotiin ja vaikka pienin on vasta on 4kk niin pitää suunnitella pikaista töihin paluuta että talous ja oma mielenterveys pysyis kasassa.

parempi vain antaa haastattelupalkkiota vastaan auvoinen pullantuoksuinen kuva perheonnesta vaikka rivienvälistä onkin luettavissa jotain muuta.

sitä että nyt saa nauttia äitiydesta ja vanhemmuudesta ja lapsien kanssa yhdessä olosta, kun ollaan kerta äitiys- ja isyyslomalla. sehän ei siis jutun mukaan pidä lainkaan paikkaansa.tämä on ihan samaa mikä on joskus ottanut päähän marianne heikkilästä, joka joskus hehkutti kotiäitiyttään, vaikka oli samaan aikaan vaikka missä hommissa kirkolla, kirjoitti kirjaa ja en muistakaan mitä kaikkea puuhasi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat