KUKA TIETÄÄ SAAKO KUNTA RAHAA VALTIOLTA ERITYISLAPSISTA JOTKA KÄYVÄT TAVALLISTA TMS. KOULUA?

Vierailija

en löydä linkkiä googlella ja rehtori oli niin vaitonainen asiasta kun kysyin??

Kommentit (11)

... ei kai tuo nyt mikään valtionsalaisuus ole - kyllä saa, korotettua valtionosuutta, jos tietyt ehdot täyttyvät. Ja kyllä sitä voi käyttää perusteena avustajaa haettaessa, että luokalla on erityislapsi, mutta ei siihen kai mitään velvollisuutta ole kunnalla järjestää.

Jokainen erityislapsi tuo koululle 130% rahoitusta " normaaliin" lapseen verrattuna. Se miten tuo resurssi käytetään, mietiään kyseisien lapsen näkökulmasta ja muusta yhteisöstä. Resurssi voi olla jakotunteja, erityisopettaja resurssia, yksityistunteja, koulunkäyntiasvustajaa. Jokainen koulu (rehtori) päättää miten menetellään ja miten resurssit auttaisi mahdollisimman monia yhteisössä. Jos olet asianomainen ja sinua mietityttää, etkä saa vastauksia rehtorilta, ota opetusvirastoon yhtey.

EI ole rehtorin velvollisuus sulle tilittää mitä saavat erityislapsista. Ja tuon tiedon nyt saa googlesta helposti, jos ei ole itsellä pahoja ongelmia..

Vierailija:

Lainaus:


Jo se, ettei rehtori halunnut sinulle kerto asiaa, on epäilyttävä. Oletko riitauttamassa asiaa?
en ole riitautamassa mutta kun kysyin vain saavatko+ -hän ei vastannut mitään. Koulussa on vain yksi kouluavustaja ja kinastellaan yleensä montako tuntia hän on missäkin luokassa....niin ajattelin että jos koulu saa avustusta valtiolta niin miksei sillä rahalla palkata yhtä avustajaa lisää helpottamaan koulun arkea ja opettajia. se on pointtini

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat