voiko jonkun alkioille olla OMINAISTA huono selviytyvyys pakastuksesta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

onkohan mahdollista että kun nyt omat alkioni olivat kuolleet jo pakastusvaiheessa, että tämä ois jotenkin tyypillistä jatkossakin minun mahdollisille tuleville alkioille??? Vai oliko vain huono onni matkassa?

Sitä vaan pähkäiltiin miehen kans että jos nyt sattuis vielä pääsemään ivf:llä siirtoon asti, ja jos hedelmöittyneitä ois enemmän kuin kaksi, niin kuinka uskaltaa antaa pakastettavaksi yhtään ainoata jos ei edes omat top-alkioni siitä selvinneet=/? Miten tämä tuntuukin näin pahalta, jos esim.3hedelmöittyis seuraavalla kertaa niin oisin valmis kaikkien niitten siirtoon...tosin klinikka ei ehkä ole.. En tiedä, huomenna ollaan taas viisaampia kun juttelen lääkärini kans...

Kommentit (1)

eli klinikalla meinasivat että minulla oli vain huono onni tällä kertaa, ens kerralla jos pakastettavaa saadaan niin ei ole syytä pelätä muita enempää etteikö alkioni selviäisi sulatuksesta. Mites muilla, onko joku jolla eka erä ois " kuollut" mutta seuraavat jo selvinneet?Taidanpa kysäistä tätä vielä uudella aloituksellakin jos sen joku saman kokenut sitten paremmin huomais.

Valoa tunnelin päässä nyt saatu sillä uuden ivf:n aikataulu selvisi, pelon sekaisin tuntein ja uusin asein uudelle " taistelutantereelle" =). Tämän vuoden puolella pääsen piinistelemään sikäli mikäli siirtoon tällä kertaa päästäis=).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat