Saako mies lyödä takaisin?

Vierailija

Siis kostaakseen. Suuremmalla voimalla ja vihalla.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Läpsäisin selkään. En sylkenyt, raapinut tai käyttänyt voimaa. Kevyt läpsäisy. Sellainen joka oli pikemmin tarkoitettu henkiseksi.

Vierailija

Jos olet verbaalisesti lahjakas ja terävä ja miehen hermo menee sinun kuuntelussa, hän voi valita, kuunteleeko vai lähteekö pois. Jos kuuntelee, silloin kanssa kuuntelee, mutta ei lyö.

Vierailija

Miehen aggressiivisuus ei johdu huonoja malleja tarjoavasta kasvuympäristöstä. Hänen vanhempiensa suhde tuntuu tosin perustuvan dominoivalle isän ja alistuvan äidin yhteiselolle. Tasapainoa ei pidetä yllä nyrkein, tietääkseni. Ongelmat kumpuavat kuulemma koulukiusattuna olosta. Ettei itse uskaltanut tuolloin lyödä takaisin.

Vierailija

Mieheni syyttää minua siitä, ettei minulla ole tervettä itsesuojeluvaistoa. Minä taas syytän häntä siitä, että hän ei osaa " kävellä" tilanteista ulos. Meistä kumpikaan ei riitatilanteissa osaa toimia toisen toivomalla tavalla. Minä olen kuulemma se, joka pakottaa miehen seinää vasten. Ruuvaan ruuvia viimeiseen kierteeseen asti.

Vierailija

valkeni, että appi " sivaltelee" anoppia suuttuessaan. Mikä oli miehestä ihan normaalia: tokihan isä läimäyttää äitiä, kun äiti " on niin paha suustaan" . Juu, ei mitenkään liittynyt kotoa opittuihin malleihin.

Vierailija

Tiedän, että tilanteet karkaavat käsistä entistä helpommin ja tilanteet raaistuvat. Koin ensimmäistä kertaa sen miltä tuntuu olla kuristusotteessa. Pelottaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat