Suositelkaa tila-autoa kaksi lapsisille perheelle

Vierailija


Haaveissa olis pienehko tila-auto kaksi lapsiselle perheelle.

Haluttais saada myos valilla sukulaisia kyytiin mukaan.

Ja niin etta takana olis kunnolla tilaa tavaroille ja vaunuille/rattaille (niin etta vaunuja ei tarttis laittaa lyttyyn tai kasaan)Mita ominaisuuksia tulis huomioida autossa? Enta missa merkissa olis hyva hinta-laatu suhde?Kehukaa omia tila-autojanne!t yks juntti vaan :)

Sivut

Kommentit (31)

Oli kyllä liiankin iso mun makuun.

Koeajetaan juuri seuraavaa autoa 5-henkiselle perheellemme ja tällä hetkellä parhaat vaihtoehdot ovat olleet toi Grandis ja Opel Zafira. Niissä parhaat tilat versus hinta. Meillä päätöksen ratkaisee leasarin käyttöedun hinta. Siksi ei mitkään jenkkimöhköt tulee kuuloonkaan.

kuten esim. Toyotat: Yaris verso, Corolla verso, VW: Touran, Opel: Zafira yms. Eivät ole kovinkaan tilavia, tavalliseen farmariin verrattuna hiukan monikäyttöisempiä.Jos tarvitaan reilusti tilaa tavaroille, sekä ihmisille, on harkittava isompia tila-autoja. Esim. Toyota Previa, Avensis verso, Chrysler Grand Voyager. Ovat ihan henkilöautomaisia, 7-hengen penkitykselläkin varustettuna tavaratilaakin jää vielä mukavasti (Avensis versossa hiukka vähemmän).Jos tarve kuljettaa enemmän kuin 7 ihmistä, silloin tarvitaan jo pakettiautopohjaista tila-autoa, esim. VW Caravelle, Toyota Hiacen bussiversio yms. Niissä reilut tilat yleensä 9:lle henkilölle, jokaiselle mukavat penkit. Tavaratilat ei niissäkään mielettömän suuria täydellä miehityksellä.

johon tarvittaessa sopii muitakin kuin oma perhe? Kiva, että sinä olet tyytyväinen farkkuunne ja se on teille sopiva kulkuväline, mutta tarpeita on erilaisia.

Vierailija:

Lainaus:


Jos ajettavuuden vuoksi valitsitti Corolla verson enemmin kuin VW Tourania, niin sitten halusitte näemmä auton jolla paljon huonompi ajaa.Toyotat on paskoja ajaa, ne on ääliöitä tuulipukujuntteja varten.
Voin kyllä suositella lämpimästi, sisätilat on tilavat, korkeat ja mukavat, takakonttiin mahutuu mainosti vaunut ja ruokaostokset, tarvittaessa takapenkkejä voi siirrellä tai irrotella mielensä mukaan. Jos on tarvetta isommalle kuljetuskapasiteetille, kannattaa harkita Grand Sceniciä, se on rek. 7:lle henkilölle. Jos taaimmaisia penkkejä ei käytä, on takatilaa enemmän.

että viimeisen rivin penkit on helppo laittaa pois ja ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Yksitellen siis. Tavaratilaa on sitten sen mukaan miten paljon penkkejä on käytössä. Jos kaikki 7 istuinta miehitettyjä, niin tavaratilaa ei kyllä paljon jää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat