Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

monet äidit ovat kohdanneet kohtuuttomalta vaikuttavaa syyllistämistä. Monessa tapauksessa taustalla on seuraava:osassa länsimaita nuoret naiset eivät löytäneet miestä kommunikaatiohäiriön vääristämän käytöksensä vuoksi ja yrittivät kotimaassaan ja sen ulkopuolellakin vakuuttaa miehiä omasta erinomaisuudestaan. Tyttöjä yritettiin lähes pakottaen tyttöryhmien avulla (ja joskus oman maan miespuolistenkin kansalaisten avulla) saada suomalisten (hyvätuloisten)miesten vaimoiksi. Yksi keinoista oli kiusaamisella eritää nuoret suomalaiset naiset samanikäisistä miehistä.

Jo naimisissa olevia pareja yritettiin saada eroamaan syyllistämällä perheenäitiä.Näissä maissa tyttövauvojen hoito on ollut huomattavasti poikavauvojen hoitoa huonompaa ja tyttövauvat sairastuneet helposti jo varhaisessa iässä laajoihin ruoka-aineallergioihin ja niiden vakaviinkin liitännäissairauksiin, joiden seurauksena on aiheutunut kommunikaatiohäiriö, lajille tyypillisen käyttäytymisen tuhoutuminen.Osalla näistä nuorista naisista käyttäytyminen oli niin poikkeavaa, että he tarvitsivat jatkuvasti vanhempien naisten tukea keskusteluissa, työtehtävien suorittamisessa, opiskelussa ja pukeutumisessa. Sopivia keskustelunaiheita opeteltiin suorastaan ulkoa kuten sopivaa seksuaalista käyttäytymistäkin.

Kommentit (6)

Ekaa kertaa minäkin ihan oikeasti aloin uskoa, että ko. nimimerkillä ei ole kaikki kotona luettuani hänen kirjoittamansa täysin käsittämättömän viestin toiselta palstalta. Jutussa ei ollut päätä ei häntää ja ketju oli hänen aloittamansa. Yleensähän ei aloita ketjuja, vaan kommentoi muiden kirjoituksia. Sama tässä. Toivottavasti saa ja älyää hakea apua, varsinkin jos tosiaan on äiti...

käynyt ylikierroksilla. Ei ole ennen tehnyt aloituksiakaan, vanha koira on oppinut uusia temoouja. Kyllä täytyy jo tuon harhaisuuden takana olla psyykkinen häiriö. Nikille tiedoksi, vaivaasi löytyy kyllä hesperiasta hoito ja sopiva lääkitys...Kaisu


ihan vilpittömästi ja tosissani, että hakeudut pikapikaa psykiatrisi puheille. Sairaudessasi on ilmiselvästi pahenemisvaihe menossa ja lääkitystä tulisi mitä todennäköisimmin tarkistaa.

Uusimmat

Suosituimmat