Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ihanaista perjantaita!!

Kertovatko porvoon sairaalassa kumpainen on tulossa tyttö/ poika?

Kommentit (6)

Me ei saatu tietää. Tosin kysyin vasta lopussa onko hän saanut selkoa kumpainen olis tulossa ja sanoi, ettei ole edes yrittänyt katsoa. Yritti sit pikaisesti lopussa vähän katsoa, mutta ei uskaltanut arvata kun ei saanut selkeää kuvakulmaa.Olis varmaan alussa pitänyt jo mainita, et haluttais tietää. Mut np-ultras oli niin inhottava henkilö et kun mies erehty kysymään jo siinä vaihees, et näkeekö kumpi niin ultraaja tokas tylysti " ei sitä tässä vaiheessa nää ku paikat on millien kokoiset eikä sillä saisi olla merkitystä" .Tosin rakenneultras oli eri henkilö, mut ajattelin jättää loppuun sen kysymisen ettei tulis yhtä tylyä vastausta ja sit ei saatukaan tietää ku niin viime tippaan jätin! =/No me ollaan menos 4D-ultraan 22.11 rv 25+4! =) Et jospa siellä sit...

Hän näki moneen kertaan, kumpiko tulokas on ja lopulta oli aikas varma ja näytti meille tärkeät " kohteet" ja selitti, mitä näki, poikahan se oli. Ja lääkäri myöh. sairaalassa kertoi myös olevan poika tulossa ja poikahan sieltä tuli 05/05. Mutta välttämättä eivät sano. Ensinnäkin ohjeistus voi muuttua eivätkä saa sanoa tai sitten, jos eivät saa kunnolla selvää sukupuolesta.

Charlotte ja poika 5kk ja rv9 tasan?


Kolme kertaa on kysytty ja kolme kertaa on saatu vastaus. Ainoastaan yhdellä kerralla vastaus on ollut sellainen, että olemme siihen vähän uskaltaneet luottaakin. Tällöin kuvakulma oli suoraan alhaalta ylöspäin, joten tulkinta oli helppo tehdä myös itse :) Muilla kerroilla on tiirattu sivusta, tosin kyllä nekin ovat paikkansa pitäneet. Tai siis tästä kolmosesta ei vielä tiedetä, kun syntynee vasta maaliskuun lopulla :)Me on kysytty sitä suunnilleen siinä vaiheessa, kun muutenkin ultraaja on pyörinyt niillä main. Että ei haittais jos salaisuuden verho vähän raottuisi :)MaalisPapu rv 19+2

rakenneultrassa. Eli sanoin jo aika alkuvaiheessa, että jos sattuu näkymään, niin saa kertoa. Ja sitten jossain vaiheessa myöhemmin kätilö sanoi, että vaikuttaisi todennäköisesti olevan poika.

Siellä taitaa olla kaksi kätilöä, jotka tekevät ultrauksia ja mulle ovat olleet todella mukavia, rauhallisia ja ottaneet paljon aikaa kertoakseen eri asioista. Olenkin kavereillekin kehunut, että olipa tosi ystävällistä ja kiireetöntä. Ehkä mulla on ollut tuuria ja sattunut hyvät hetket.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat