Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Osaako kukaan neuvoa mistä löytyisi sellaisen kietaisubodyn kaava? En ole mistään löytänyt. Ajattelin jo että ratkon kaupasta ostetun bodyn saumat ja teen sen mukaan, mutta kun en millään viitsisi käyttämätöntä vaatetta hajottaa...Entä onko hyviä vinkkejä mistä löytyy muita vauvan vaatteiden kaavoja? Esim. potkuhousujen kaavaa en ole löytänyt vaikka olen etsinyt.Kommentit (6)

Kietaisubody on ollut sellaisessa, jossa myös kestovaipan kaava, olikohan 3/2001? Ei ihan uusimpia lehtiä kuitenkaan. Potkuhousunkin kaavat muistan nähneeni Ottobressa. Ne on tosin kohtalaisen helppo piirtää ihan ehjienkin potkareiden mukaisesti, kunhan muistaa haarapalan ja sukanpohjan...

sieltä löytyy ainakin. Taisi ainakin viime vuoden jossain lehdessä olla... ihan varma en ole, että oliko juuri kietaisubody. Mutta niistä kannattaa katsoa.

Valmiskaavat ovat kuin esim. musiikkicd:t, omaan käyttöön saa kopioida, mutta ei myyntiin.

Vaatteen voit tehdä, mutta jos teet sillä bisnestä niin silloin loukataan jo tekijänoikeuksia. Muistaakseni Suuri Käsityökerholehdessä on jossain infosivulla mainittu juuri tämä käyttöoikeus. Samaa asiaa on pohdittu mm. neulontaan keskittyneellä keskustelupalstalla.Lisäksi jossain vaiheessa (euromäärä aika pieni) tulee vielä alv:t ja muut viranomaisvelvoitteet peliin.

Nyt kun kaavoista tuli puhe, niin kysyn semmoista asiaa, että ystäväni suunnitteli että kotiäitinä yrittäisi tienata muutaman euron lisää ja mietti lasten vaatteiden ompelemista. Joskus muistan lukeneeni täältä että valmiskaavojen perusteella ommeltuja vaatteita ei saisi myydä. perustelua en muista enkä onnistunut löytämään tuota kirjoitusta, mutta osaako joku sanoa pitääkö paikkaansa ja jos pitää, niin millä perusteella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat