Vierailija

vielä sen ajan kun sisällä poltettiin tupakkaa? Meillä ei onneksi poltettu kuin vessassa, mutta monella kaverilla äidit/isät polttelivat joka huoneessa ja se asunto oli aina harmaana savusta!

Mietin vain, että paljon on onneksi menty tuossa asiassa eteenpäin, harvoin näkee, että kukaan polttaisi enää sisä tiloissa. Onko kellään muuuten sukulaisia tai tuttavia, jotka tupruttelevat sisällä?

Ajatelkaapa, että pienet vauvat ja lapset on hengittäneet sitä savua monet vuodet :(

Sivut

Kommentit (26)

Koko vaate kerta... yöks!

Että kyllä näitä sisällä polttajia vielä löytyy!!

(en ole päiväkodissa töissä vaan lapseni ovat siellä hoidossa, olen vaan " haistellut" erään pikku pojan vaatekerataa viereisestä naulakosta. Kaikkialle minäkin nenäni tungen!)

itse en polta (enää) enkä todellakaan antaisi polttaa meillä sisällä, ja myönnän, että kehitys on ollut terveellistä. SILTI mieli on joskus kaihoisa :) Enkä muuten ole mikään hysteerikko myöskään sen suhteen, ettei lapseni ikinä saisi nähdä tai haistaa tupakansavua, kunhan siinä ei oleilla.

Itse en muista aikaa Suomessa, jolloin tupakkaa olisi poltettu sisällä, mutta täällä se on ihan yleistä. On melkeinpä harvinaista, jos jossakin taloudessa joku polttaa, mutta menee toimitusta varten ulos, vaikka kuinka olisi pieniä lapsia. Joku saattaa olla kovinkin edistyksellinen ja ajattelee, että ei polta samaan aikaan samassa huoneessa, missä lapset leikkivät... :-/

ikkunat kiinni, takapenkillä kolme kakrua, ja ihan terveitä meistä tuli. Joten nykyään myös liioitellaan. Vaikakkin on hyvä ettei lasten tarvitse olla enää savuisissa kodeissa.

Ei onneksi kovin usein, lähinnä iltaisin. En ole hennonut sanoa, että kyllä se haju leviää koko suureen ja kauniiseen (yksikerroksiseen) taloon, kun ei itse tietenkään huomaa. Haju on kuitenkin onneksi vain juuri ja juuri tuntuva, ei tartu vaatteisiin eikä häiritse kyläilyä. Yleensä anoppi polttaa pihalla. En kyllä oikein tykkää siitäkään, kun hoitaa kuitenkin lastani aika usein, mutta kaikkea ei kai voi saada...

vetää ketjussa röökiä omassa työhuoneessaan. Asiat pitää toimittaa siinä ajassa, jonka pärjää hengittämättä... En voi käsittää, miten toimiston muu porukka on alun perin suostunut tähän. Kaikki pomon tuomat paperitkin haisevat niin hirveältä, että olen joskus ottanut kopion ja vienyt alkuperäisen jonnekin muualle roskiin...

poltti sekä äiti että isä. Mun vaatteethan ja hiukset haisi aina ihanasti tupakalta, yök. Varmaan opetkin luuli, että poltin koulussa. Ihme juttu muuten, en ikinä ole itse edes maistanut tupakkaa,niin hirveä se muisto on siitä hajusta. Nykyään äiti ei enää polta, mutta isä polttelee usein liesituulettiman alla. (usein menee uloskin). Kiva tehdä ruokaa hellalla, kun toinen siinä käryttelee. Usein vielä tupakka sauhuu siinä itsekseen, kun on unohtanut sen siihen...

Ei meillä äiti polttanut kuin liesituulettimen vieressä, mutta yhä tupakanhaju liittyy mielessäni lapsuuteen kun tosiaan kaikki julkiset tilat, bussit, autot, kaikki haisi tupakalle. Olen kaiholla haistellut niitä hajuja nyky-Kiinassa ja -Egyptissä, samoin kuin oikein ehtaa auton pakokaasua. Ne tuoksut vievät minut heti siihen aikaan, kun äitini ja isäni olivat vain Äiti ja Isi ja suurin huolenaiheeni oli, miksi Daisy-nuken mekko ei pysy tai saako äiti tietää että hajotin sen pähkinänsärkijän.

jengi poltti kahvi/lounashuoneessa vielä vuonna 2001. Minun aloitteesta tupakoijat siirtyivät ulos. Hitto kun ei voinut edes eväitä jääkaapista hakea ilman, että kauhea tupakanhaju tarttui vaatteisiin ja hiuksiin.Olin hetken aikalailla epäsuosiossa, mutta rajansa kaikella.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat