Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

valtion, kuntien ja oppilaitosten sivuja löytyy vielä epäasiallisesti muunneltuina tai joskus oikean sivun tilalle on vaihdettu virheellisiä tietoja sisältävän sivu osoitetietoja muuttamalla. Vastaavaa häirintää on kohdistunut myös lehtien sivuihin ja uutissivuihin.Eräs vauva-aiheinen virheellinen uutinen löytyy valtioneuvoston sivuilta , uutinen koskee erikoisvastikkeita ja sisältää virheellisiä tietoja erikoisvastikkeiden nimiä myöten.Opiskelevia vanhempia saattaa kiinnostaa tutustua Helsingin yliopiston sivuihin, jotka tällä hetkellä sisältävät outojakin tietoja (eläintieteen laitos puuttui kokonaan vielä aamulla ja teatteritaide oli vaihtunut teatteritieteeksi)Oman kotikunnan sivuihin on syytä tutustua virheellisten tietojen havaitsemiseksi.Yleisradion sivuiltahan kaikki lienevät havainneet lintuinfluenssan, jossa yksi ihminen on sairastunut tähän mielenkiintoiseen tautiin Venäjällä ja autoja desinfoidaan rajoilla.Oikea epidemaepäily kohdistunee lintujen levittämään salmonellaan. Siipikarjan ruokintavirheiden (palkokasvipohjaista rehua, jota aiemmin käytettiin kaikissa maissa, Joskin Euroopassa palkokasvien määrä rehussa oli pienempi kuin Yhdysvalloissa) vuoksi osa linnuista on vaikeasti ruoka-aineallergisia jo teurastusiässä ja tällaisten lintujen lihan salmonellaa aiheuttavien ulosperäisten bakteerien määrä voi nousta hyvinkin suureksi (ruoka-aineallergia vaurioittaa siipkarhankin suolistoa). Suomessa kanojen rehu on jo linnuille turvallista ja kananliha ei sisällä tavallisesta poikkeavaa salmonellariskiä.

Kommentit (11)

Lääkkeiden teho perustuu siihen, että niitä otetaan lääkärin määräysten mukaisesti.Menehän siis ja ota tabut kiltisti niin maailma näyttää taas vähän paremmalle ja seesteisemmälle paikalle.*Reps ja kops*Jepuli

Pitäis varmaan tosiaan jättää nämä pimeet ja sairaat xcsx höpinät omaan arvoonsa...

Ja että nytkö allergiat on levinneet jo lintuihinkin?! Huh huh. On tainnut jäädä ko. hlöltä napit ottamatta tällä viikolla kun on jutut menneet sen verran paksuksi viimepäivinä...!

...oletko pahasti psyykkisesti sairas vai vain häirikkö, joka nauttii toisten kiusaamisesta ja ärsyttämisestä ja jolla on ylenmäärin aikaa surffailla kaikilla mahdollisilla nettisivustoilla.Koska kuitenkin häiriköintisi on jatkunut niin pitkään ja näyttää vain pahenevan ajan kuluessa, niin minun on pakko kallistua sille kannalle, että jokin psyykkinen vika taustalla täytyy olla. Todennäköisimmin sinulla on skitsofrenia, vähän vähemmin todennäköisesti maanis-depressiivinen psykoosi ja kaikkein vähiten todennäköisesti pelkkä paha luonnehäiriö.Joka tapauksessa suosittelen edelleen ihan vilpittömästi ja tosissani, että hakeudut pikimmiten psykiatrisi vastaanotolle, jotta lääkityksesi voidaan tarkistaa. Jos sinulla ei ole psykiatrikontaktia ennestään tai hoitosuhdetta mielenterveystoimistoon, niin omalääkärisi terveyskeskuksessa voi järjestää sinut sellaisen puheille - ota mukaasi vastaanotolle vaikkapa läjä näitä kirjoituksiasi täältä nettisivuilta.

Ehkä meidän ei kannata enää kiinnittää MITÄÄN huomiota xcsx:n kirjoitteluihin. Sairas mikä sairas. Toivottavasti kukaan ei ole ottanut niitä tosissaan...?!

mikä mahtoi olla viestin punainen lanka..?..no sen kyllä ymmärsin, että nyt " se" (isolla A:lla) on levinnyt lintuihinkin! ...siinäpä halloween juttua...

Allergiassa elimistön soluissa on tapahtunut muutoksia altistumisen seurauksena. Mieliala voi kuitenkin vaikuttaa solujen reagointiin ja elimistön immuunijärjestelmän toimintaan. Jokainen allerginen tietää, että oireet vaihtelevat voimakkaasti. Kun ihottumapotilas stressaantuu, iho alkaa kutista, mistä seuraa raapimista ja oireiden pahenemista. Jos allergia on vaikea ja haittaa toimintakykyä, sillä on sosiaalisia ja psyykkisiä seurauksia - niin kuin muillakin vaikeilla sairauksilla.Yksi salakavalimmista allergioista on tietokoneallergia. Se aiheuttaa pahaa ihottumaa, seurauksena sekava teksti ja virheelliset neuvot. Ihottuman aiheuttaessa kutinaa potilas reagoi kirjoittamalla nettipalstoille tekstejä joita näkee näyissään ollessaan psyykkisesti poissa tolaltaan pahan tietokoneallergian takia.Jos tietokoneen syliin ottaminen aiheuttaa astmakohtauksen tai muita oireita, on siitä pakko luopua, mikäli haluaa pitää oireet poissa. Voimakkaimmin allergisoivia tietokoneita ovat Acer ja Hewlett & Packard. Tietokone herkistää hitaasti, mutta ongelma on suuri, koska rekisteröityjä tietokoneita on Suomessa yli puoli miljoonaa.Tärkeintä on potilaan tarkka haastattelu ja altistavien tekijöiden etsiminen. Haastattelussa saatujen tietojen perusteella tehdään ihokokeita ja tarvittaessa altistuskokeita sekä haetaan allergiatekijöitä verestä, nenälimasta tai ysköksistä. Astmassa tarvitaan keuhkojen toimintakokeita ja rasituskokeita. Tietokoneallergia selviää yleensä melko helposti ihokokeiden avulla, mutta joskus kestää kauan ennen kuin oireiden syy selviää. Aiheuttaja-allergeenin metsästäminen on joskus suoranainen " salapoliisitarina" . Allergian varmistaa lääkäri.****tämä on tarkaan tutkittua tietoa*****
Vaikka Nenn:in kaltaiset viestit ovatkin verraten hauskaa luettavaa, niin oikeastihan tuollaisissa viesteissä on perimmältään kysymys sairaan ihmisen kiusaamisesta.Alkuperäinen on mitä ilmeisimmin pahasti psyykkisesti sairas ja se on ollut luettavissa hänen viesteistään jo kuukausitolkulla. Koska näitä aloituksia on viime päivinä alkanut ilmestyä kuin sieniä sateella, niin tilanne mitä ilmeisimmin on akuutisti pahentumassa.Kukaan ei voi tässä virtuaalitodellisuudessa arvata eikä tietää, miten alkuperäinen kaikenlaiset ivalliset, pilkalliset ja humoristiset viestit lukee. Terveelle ihmiselle tuollaiset kommentit olisivat suhteellisen ok, mutta xcsx:n tapauksessa on täysin mahdollista, että hän ottaa ne tosissaan, että hän ei ymmärrä niitä tai että hän saa niistä vain vettä myllyynsä. Pahimmassa tapauksessa ne hidastavat hänen pääsyään asialliseen hoitoon.Mielestäni olisi parasta, että alkuperäisen viestit joko jätettäisiin kokonaan huomiotta (koska kommentteja ja reagointia hän näyttää niillä tavoittelevan) tai että häntä ihan asiallisesti ja provosoitumatta kehotettaisiin hakeutumaan hoitoon. Sairaus- ja lääkekommenttien heittäminen huumorimielessä ja ivallisesti voi vain pahentaa tilannetta, kun henkilö on oikeasti sairas, eikä hänen realiteettitajunsa pelaa kuten terveellä ihmisellä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat