Vierailija

Voiko pph päästää 3 alle 4-vuotiasta kotinsa vieressä olevaan puistoon, niin että välissä on pensasaita?

Kommentit (11)

Ei näköyhteys välttämättä pelastakaan, mutta hoitaja TIETÄÄ olleensa läsnä. Ei ole muita aikuisia ja kuten sanoin 500mn päässä pieni lampi. Ja mistäs minä tiedän, käykö hoitaja laittamassa ruokaa, pissattamassa muita tms. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hoitajan on oltava koko ajan lasten kanssa näköetäisyydellä. Itse en laske lapsia edes omalle pihalle keskenään vaan menemme ovesta yhdessä ulos.

lapset sinne ensin tai puuhailee jotain omalla pihallaan, sen aidan takana ja kuulee jos joku kiljuu tms, mutta eikö se ole sitten liian myöhäistä?

en päästä lapsia yksin edes omalle pihalleni saatika leikkipuistoon. Ulkoilemme suurimmaksi osaksi aidatuissa puistoissa juuri sen takia, että valvonta on helpompaa. Ei yksinään edes saa lapsia jättää!

Jos se tulee sinne vähän lasten jälkeen ja on senkin ajan kuuloetäisyydellä niin ei ongelmaa mun mielestä. Voisi kuitenkin luottaa pph:n omaankin arvostelukykyyn.Lainaus:

lapset sinne ensin tai puuhailee jotain omalla pihallaan, sen aidan takana ja kuulee jos joku kiljuu tms, mutta eikö se ole sitten liian myöhäistä?

Jos joku toimii niin, se on silloin asia josta kannattaa ilmoittaa päivähoidon ohjaajalle.T. pph itsekin, mutta ikinä en ole laskenut ainoatakaan lasta silmistäni kuin vessassakäynnin ajaksi (ja silloinkaan ei ovi ole lukossa, kaiken varalta)

Riippuu aika monesta tekijästä, esim millainen pensasaita (korkea/matala, tiheä/harva). Onko näköyhteys, kuuloyhteys? Miten nopeasti pääsee paikalle, jos jotain sattuu? Millaiset etäisyydet? Onko autoteitä, isoja ojia tai muita vaaranpaikkoja lähellä? Onko puistossa sillä hetkellä muita aikuisia (joo, tiedän ei voi vastuuta kokonaan vierittää muille)?Eikä se näköyhteyskään välttämättä pelasta. Jos joku lapsista putoaa yhtäkkiä vaikka kiipeilytelineestä, ei siinä auta vaikka olisit ihan vieressä. Ja tuleehan niitä tilanteita joka tapauksessa, ettei kaikki voi olla näköyhteyden päässä, jos esim. laitat jollekin kengännauhoja kiinni tai rukkasia käteen, et voi nähdä mitä selkäsi takana tapahtuu. Tuskin ne kaikki hoitolapset aina samalla suunnalla juoksevat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat