Tuparit tulossa ja suurin osa tulee vaan KAHVILLE argh!

Vierailija

Kyllä on niin kuivasuisia ystäviä, että tuparikutsun jälkeen porukka ilmoittelee tekstiviestein ettei ota mitään. Ihme sakkia, olisi tehnyt mieli ottaa nakit silmille kun on vapaaviikonloppu ja ystävät ympärillä (joita nähnyt harvoin muuton jälkeen)Näin yh:na haluaisi ottaa vapaasta kaiken irti, olisi ollut kiva tissutella valkkaria, mutta voi hitsi! Okei ymmärrän, että ei aina tee mieli ottaa, mutta olisivat nyt voineet vähän panostaa kun oikein kylään kutsutaan.....blaah.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Ihanko oikeasti luulette, että ryyppäämisen lisäksi ainoa mahdollisuus viettää iltaa on laulaa virsiä ja lyödä raamatulla päähän? Vähänpä te tiedätte mistään mitään. Huomaa, että liika viinan käyttö on jo pehmentänyt aivoja...Olimme juuri joku aika sitten tupareissa. Istuimme iltaa, söimme hyvin, näimme pitkästä aikaa vanhoja kavereita, vaihdoimme kuulumisia, muistelimme menneitä, juorusimme, mietimme tulevaisuutta jne. Musiikki soi ja ihmiset nauroi. Oli oikein hauskaa, sekä meillä mieheni kanssa että ilmeisesti muillakin vierailla ja isännillä. Juu ja emme olleet kukaan humalassa.Mutta toki tuo hauska ilta oli ihan vain mielikuvituksen tuotetta, eikö totta? Ainoa hauskuus on sitä, että vetää perseet ja oksentelee aamuyöstä pitkin lattioita. Juu, tiedän.

Vierailija

Itsekään en ole mikään örveltäjä, mutta kyllä jossain tupareilla joisin pari lasia valkkaria, jos tarjotaan... Ja kahvin kanssa tietenkin avecit. Alkoholia voi juoda, mutta ei se tarkoita, että pitäisi juoda humalaan asti.

Vierailija

ja vielä olisi jokaisella pariskunnalla 3-6 lastakin mukana. Ei meillä ole kenelläkään mitään mummoloita apuna koskaan, joten sellaista se perhe-elämä vaan on.

Vierailija

Onneksi en ole saanut kutsua sun tupareihin. En ikinä käytä alkoholia kuin max 1-2 siideriä kerrallaan, eikä mitkään kissan ristiäiset tee poikkeusta. En halua olla humalassa. Kaikille se ei ole se ainoa tapa pitää hauskaa ja viettää iltaa!!!!!

Vierailija

En minäkään turhan usein mitään järjestä ja jos kaverit jo heti alkuun ilmoittaa, että juovat sitten vain kupposen kahvia ja istuvat tunnin ajan, niin kyllä minua suututtaisi. Olen sentään nelikymppinen äiti-ihminen, joten ei tämä ole iästä kiinni. Enkä tarkoita mitään kännisiä juhlia, vaan hauskaa iltaa hitaasti yhden/kahden viinipullon kera. Siis tuo määrä viiniä useammalle ei ketään pahaan humalaan vie.Toivottavasti teillä on silti hauskaa!

Vierailija

Mutta ei hätää! Saat sellaiset viinabileet helposti kun et kutsu heitä vaan menetkin ENSIN baariin ja tuot sieltä kotiin jatkoille rennomman tupariporukan!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat