Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Johan nyt on ihme! Minkälaisia ihmisiä Vantaalla oikein asioista päättää...??? Luin lehdistä, että taas oli mennyt läpi tämä kuntalisien pienentäminen/poistaminen. Tällä kertaa poistetaan yli 2-vuotiaiden lisät! Jotenkin tuntuu ihan mahdottomalta.

Mitä pystyy kotiäidit asiassa tekemään?

Luulisi nyt ihan oikeasti, että tulee kalliimaksi vantaalle viedä nämä yli 2-vuotiaat hoitoon päiväkotiin, kun maksaa muutamia kymppejä kuukaudessa tukea siihen, että lapset pidettäisiin kotihoidossa. Joskus se muutama kymppikin voi kotiäidille olla tärkeä! Tottakai sitten laskevat sen piikkiin, että me kotiäidit hoidamme itse lapsemme " kutsumuksesta" ! Omalla kohdalla niin onkin, mutta kuitenkin harmittaa tämä kaupungin taholta tuleva arvostuksen puute!

Kommentit (6)

vielä se, ettei tästä uudesta asiasta kirjoitella. Vantaan sanomissa oli pieni juttu ja myöskin Vartti lehdessä. Mielipidekirjoituksiahan on kyllä asiasta ollut jo keväästä lähtien. Olisin odottanut hieman suurempaa kirjoittelua viime viikkoisen kokouksen pohjalta. Tuntuu enemmänkin, että toimittajat ovat sitä mieltä, etteivät haluaisi asialle suurta julkisuutta. Kyllähän näistä on aikaisemmin ihan leveästi kirjoiteltu. Tietysti taitaa olla jo kolmas leikkaus vuoden aikana, niin eihän se nyt hyvää mainosta kaupungille ole...Lisäksi vielä: Näkeekö jostain ketkä on äänestänyt näissä kokouksissa ja miten? Kiinnostais vaan tietää, että onko itse antanut äänensä oikealle ihmiselle...

täällä asuinmaassani ei ole olemassakaa mitää kuntalisää tai kodinhoidon tukea. On tuiki tavallista että jo 1 vuotiaat menee tarhaan. Minulla myös on 1 vuotias tarhalainen ja viihtyy siellä todella hyvin!!! Mitä vikaa siinä on jos 1 vuotias on tarhassa?Suomalaiset on pilalle hemmoteltuja.

Nipistetään sieltä ja vähän tuolta ja samaan aikaan puhutaan pomojen tulospalkkauksesta. Ärsyttää ja vihastuttaa, että velkainen kunta joka kokoajan toitottaa kuntalaisilleen sekä omille työntekijöilleen säästämisen tärkeydestä on valmis antamaan kertyneet säästöt tulospalkkioihin.Tällä kertaa palkkiot unohdettiin kun ihmiset älähtivät ja vaalit ovat tuloillaan mutta kun pöly laskeutuu niin eiköhän pomot rahansa saa.

En tiedä sitä onko jossain yksittäisten ihmisten äänistä tietoa, mutta puoluetasolla ainakin Sdp, Kokoomus ja Rkp olivat leikkausten kannalla. Pienemmät puolueet, esim. Vihreät, vastustivat käsittääkseni.

on lapsiystävällinen kaupunki, juu :/ Vaikka kai sitä pitää olla iloinen ettei lisää kuitenkaan kokonaan poistettu (vielä..??).

Ärsyttää sekin kun nyt lehdissä on tuosta ollut juttua, että yli 2v. poistuu lisä, mutta 1,5v asti lisä NOUSEE 163:een euroon. Muisti on lyhyt vissiin..minusta siitä ei ole kyllä kovinkaan monta kuukautta kun lisää leikattiin siitä n.200 eurosta....

puheenjohtaja hyvin päivähoitosuuntautunut muutenkin. Kuntalisän leikkausehdotusta tukivat kaikki suuret puolueet. Joten kannatta tosiaan katsella, ketä äänestää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat