¤¤¤¤Apua tietokoneen MUISTIN kanssa, kiitos!!¤¤¤¤

Vierailija

Tietokone jumi ihan sikana, joten ostinpa lisää muistia (512 Mb DDR PC3200 400MHz) sen entisen 256 mt lisäksi. Tyrkkäsin sen omalle paikalleen, mutta kone senkun jumii. Katsoin, että koneessa näkyy edelleen vain tuo 256 mt! Olenko ostanut vääränlaista muistia tms? Pitäisikö koneen sanoa jotain sen jälkeen, kun muistikamman on laittanut paikalleen? Selittäkää kuin 5-vuotiaalle.Paljonko näennäismuistia kannattaa olla min ja max?Kommentit (18)

siis mikäli saat tuon nyt toimimaan:) Kone voi myös jumia muistakin syistä, oletko esim. eheyttänyt kovoa koska viimeksi, tai onko koneellasi turhia tiedostoja??

Kampa vaan paikoilleen ja kone käyntiin. Jos se palikka ei ole kunnolla paikallaan? Kokeile myös toiseen paikkaan jos siinä on vielä kolmaskin paikka muistikammalle.

Otin kamman pois ja laitoin uudelleen, ja nyt näyttäisi olevan se 768 mt muistia! Oli huonosti ilmeisesti paikoillaan.

Eikä sanonut kyllä kone mitään kun käynnistin. Mutta kiitos hei kovasti neuvoista!! =)

Nyt jos joku vielä neuvoisi, paljonko laitan näennäismuistin min ja max määräksi, vai laitanko niin että järjestelmä itse määrittelee sen?ap

Mutta voit varmistaa asian ottamalla emolevyn tiedot ylös ja katsomalla netistä jostain mitä muistia se käyttää. Ja muisti ei tarvitse ajureita eikä asennusta!

Yksi niistä on emolevyn ohjekirja. Sieltä löytyy emolevysi malli ja yhteensopivuustietojakin. Toinen vaihtoehto on katsoa emolevyn malli suoraan sieltä koneen sisältä, kerta koneesi on auki...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat