Mitä tehdä joululahjaröykkiölle? Mielipiteitä?

Vierailija

Meidän 2,5 vuotias tulee todennäköisesti saamaan aivan hurjan määrän joululahjoja. Itse emme osta kuin korkeintaan kaksi, mutta isovanhemmat ovat alkaneet aivan villeiksi jos vanhat merkit paikkansa pitää. Samoin lahjuksia tulee sukulaisilta ja kummeilta ylenmäärin.En kiellä ostamasta lahjoja jos ihmiset sitä haluavat. Mutta miten selvitä siitä avaamisoperaatiosta? Tuntuu hullulta istuttaa lasta lahjaröykkiön ääreen. Ihan yhtä hullulta tuntuu antaa lahjoja pikkuhiljaa, jos vaikka alkaa tottumaan siihen, että paketteja sataa joka päivä...?Miten te suoriudutte tästä rumbasta?

Kommentit (11)

Meillä onneksi lahjat jakautuu kolmelle lapselle joten ei tuu hirveetä röykkiöö jokaiselle, lisäksi aion ehdottaa osalle sukulaisia et jos ei laitettais lahjoja ...

meilläon viisi lasta ja mieheni kanssa vihaamme joulua sen konkurssin vuoksi. Kukaan muu ei osta lahjoja lapsille, kuin me vanhemmat ja aikamoisen kalliiksi tulee.

mutta en ala tappelemaankaan niitä lahjoja vastaan (nimimerkillä viime joulusta viisastunut) sillä en halua kenenkään joulumieltä enää " pilata" .ap

Lapsen ilma, kun hän näkee sen valtavan pakettivuoren ja ymmärtää, että ne kaikki ovat hänelle on sanoinkuvaamattoman ihana. Unohda kaikki syyllisyys tavarapaljoudesta ja materialismiin totuttamisesta ja anna lapsen nauttia lahjapaperin repimisestä ja uusien tavaroiden saamisesta ja nauti itse lapsen ilosta!

Annetaan esim. aattoiltana ehkä reilut puolet lahjoista. Sitten joulupäivän aamuna " huomataan" , että " oho, pukkihan on unohtanut vielä yhden lahjasäkin eteiseen!" . Ja voi sitä riemua! ; ) Kyllä meilläkin viime jouluna huomasi, että silloin 2v9kk vanha tyttömme oli jo puolessa välissä lahjojen jakoa ihan pökerryksissä. Täytynee oikeasti miettiä tota lahjojen jakamista parina eri päivänä.

niihin en tämän enempää kommentoi, mutta haluaisin kyllä mieluummin neuvoja siihen että miten antaa lahjat lapselle, eli muiden kokemuksia asiasta. Kertarysäys vai useampana päivänä. Niinkuin jo sanoin, niin en ala tappelemaan sukulaisten kanssa lahjanostamisista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat