Travallen haalarit on persjalkaisille lapsille

Vierailija

Anoppi yllätti meidät ostamalla lapselle uuden talvihaalarin. Travallen Remu vaikutti muuten tosi hyvältä mutta lahkeiden pituus etenkin suhteessa hihojen pituuteen on aivan liian pieni. Sormet juuri ja juuri pilkotti hihoista mutta lahkeissa olisi saanut olla useampi sentti lisää.Missä merkissä olisi enempi jalkoja?

Kommentit (6)

viime talvena oli minun pojallani lassie haalari ja siinä ainakin oli sopivan pituiset jalka osat ja myös käsien kohdaltakin oli hyvän kokoinen! joten käy kaupasta kattomassa olisiko lassie merkkinen haalari sinun lapsellesi hyvä!

Eilen tuli haalarit postissa mutta anoppi on tietenkin hankkinut ne aikoja sitten joten en tiedä voiko niitä enää palauttaa :( Harmi sinänsä kun tuo Remu on muuten oikein kivan tuntuinen haalari. Kiva ajatus yllättää meidät talvihaalarilla mutta jos olisin tiennyt olisin kertonut, että tytöllä on ollut aikamoinen kasvuspurtti viime aikoina ja housut ovat muutenkin käyneet lyhyiksi. Nuo Remut käy korkeintaan parin kuukauden ajan jos niitä ei voi palauttaa tai vaihtaa.Täytyy kokeilla Lassieta. Onko muuten Jonathan ruotsalainen merkki? Meillä käytetään nimittäin paljon ruotsalaisia lastenvaatteita kun ne sopivat malliltaan tytöllemme hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat