Heinäkuun odottajille perustettu keskusteluryhmä!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Jos vauvasi laskettu aika on heinäkuussa 2006, liity keskustelulistalle osoitteessa http://groups.yahoo.com/group/heinahelmet2006 .Tervetuloa!!-pepi, joka aikansa kuluksi listan perusti ja pieni masussa majaileva itunen rv 4+5-Kommentit (17)

Heip. Myös minä liityin, mutta en oikein tajunnut, että mihin niitä sietejä nyt sitten mennään lukemaan tai tuleeko ne siihin sähköpostiin? Sori, oon myös hieman keltanokka näissä keskustelufoorumeissa. Eiköhän se rupee sujumaan. Mikäs siinä Yahoossa muuten eroaa tähän vauva-lehden keskustelupalstaan?

Meinasin liittyä porukkaan, mutta kun ei tuo englannin kieli paras mahdollinen, niin ongelmia matkassa....Käsitin että pitäisi olla Yahoon sähköposti ja sitä yritin ottaa ja kun en kaikkea tajunnut.... Eli voiko joku antaa selko ohjeita suomeksi...Nolottaa kun oon tällänen tumpelo....

mutta siis siinä yahooseen rekisteröitysmilomakkeessa kysellään seuraavia juttuja:first name = etunimi

last name = sukunimi

preferred content = kannattaanee jättää että Yahoo U.S.

YahooID = keksi tähän itsellesi Yahootunnus

password = salasana

re-type password = kirjoita salasana uudestaan

YahooMail = jos laitat tähän ruksin, tulee sinulle myös Yahoon sähköposti

Security question= valitse listalta kysymys jonka yahoo kysyy jos unohdat salasanasi

your answer = kirjoita vastaus em. kysymykseen

birthday = syntymäpäivä (järjestyksessä kuukausi-päivä-vuosi)

zip/postal code = postinumero

alternate email = kirjoita tähän sähköpostiosoite jos käytät jotain muuta sähköpostiosoitetta kuin yahootacustomizin yahoo -osiossa kysellään vaan jotain ylimääräisiä tietoja, ne eivät ole pakollisiaenter the code shown: kirjoita tähän teksti jonka näet sen alla olevassa laatikossaJa sitten vaan painat että I agree.Toivottavasti nyt jo sujuu =)

en siis päässy vielä kirjautumaan tuonne keskusteluryhmään. Täytyy odotella et mies tuo läppärinsä duunista, niin yritän uudelleen....Saara

Joo, vähän enempi englantia siinä tarvitsee kun tuonne liittyy mutta sen jälkeen helpottaa =)Eli siis ei siulla tarvitse olla yahoon sähköpostia, mutta tunnukset yahooseen kylläkin. Ilmeisesti siulla ei ole niistä kumpaakaan, joten kun menet tuonne heinähelmet2006 etusivulle niin katso sinne sivun ylälaitaan, siellä lukee YahooGroups ja sen vieressä että " sign in" ja sen alapuolella " new user? sign up" .Klikkaa tuota sign up -linkkiä. Esiin tulee lomake johon kirjoittelet omat tietosi. Tämän jälkeen siulla pitäisi olla oma yahootunnus. Sitten voitkin mennä tuonne heinähelmet2006 etusivulle ja painaa join this group. Sinne kirjoittelet kanssa hieman tietoja itsestäsi ja jäät odottelemaan että mie tai toinen listan modeista hyväksytään siut listalle. Sitten voidaankin autella sieltä kautta =)Kysy ihmeessä lisää jos tää ohjeistus ei ollut riittävä.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat