Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Synttäri/joululahjavinkkejä 4-vuotiaalle tytölle pinoon, kiitos!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hintaluokka saisi olla semmoista 15 -20 ¿ luokkaa. Mitkä lelut on IN? Miltä Kuulostaisi iso helmisetti, josta saa koota itse hienoja koruja?Entä löytyisikö jotain " erikoisempia" ideoita? (siis ei niitä perinteisiä leluja tai vaatteita)Kiitos etukäteen!

Kommentit (8)

meillä IN ovat kaikki prinsessajutut, barbiet, askartelut (leikkaa, liimaa, ompele, väritä jne), palapelit, pelit, legot, nukkevauva-jutut. Juuti vietettiin synttäreitä ja tykättyjä lahjoja edellisten lisäksi olivat yöpuku, mekko, muumipyyhkeet, -lakanat, oma kassi, marimekon sukat sekä pitkähihainen kukkapaita ;-))). Joten tytöt tykkää kyllä tosi monenlaisista jutuista!

Erityisen hyvä äidin mielestä on Iltasatukirja, jota voi lukea jatkokertomuksena illasta toiseen esim. Onneli ja Anneli, Heinähattu ja Vilttitossu tms.

Muumikorut voisi olla kans kiva juttu saada lahjaksi, samoin ikioma soittorasia on meillä tosi rakas! Ja luulenpa että meille tulee jouluna sekä seinäkello että oma eläintietosanakirja.

Neitimme täyttää 4v jouluna. Prinsessatamineet ovat in. Mitä pidempi hame sen parempi.Lahjaksi hän kuitenkin saa Kristiina Louhen kuvittaman satukirjan (en muista nimeä, Suomalaisen kirjakaupan alesta).Helmien pujotteleminen on in. Myös kirjoittaminen ja piirtäminen. Kauppaleikki (voi olla muovisia juureksia, ruoka-aineksia yms.).Vauvanukkeja ja barbeja hän hoitaa kovasti. Siihen tarvitaan paljon rekvisiittaa.Väliaikoina on mukava rakentaa duploista pingviinejä.Liikunnallisiakaan harrastuksia ei pidä unohtaa. Kunhan saadaan jäitä, lähdemme luistelemaan.Onnea vaan muillekin jouluna nelivuotiaille. 4v on niin ihana ja kamala ikä.

Barbeja, yms. niihin liittyvää, mohköfantti video(dvd), liput disney on ice tapahtumaan...lisäksi kaikki prinsessa jutut on tosi pop. toi helmi juttu kuulostaa kanssa hyvältä. kaikkea tommostahan nuo tykkää " räplätä"Meillä oli juuri tytön 4-vuotissynttärit. Hän pitää roolivaatteista, esim. balettiasu tai muumihahmot, kummitukset ym. ovat olleet kivoja.Joka päivä hän etsii muistipelejä hyllyltä, joita pelailee vaikka itsekseen.Sitten on vielä piirtäminen ja kirjoittaminen. Hän harjoittelee kirjoittelemaan ja siihen menee paljon paperia, kun kirjainten koko on iso.Tietokoneeseen asennettavat pelit ovat olleet myös mieluisia. Esim. Muumipapan taikahattu.Onnea 4-vuotiaallenne!

4 vuotias tykkää kovin erilaisista roolileikeistä. Niinpä ajattelin hälle ostaa jotain peruukkia, perhosen siipiä, tyllihametta jne. Meillä on jo muoviset korkokengät jotka on tosi POP!SItten se ihana Brion puinen junarata. VUodesta toiseen ja päivästä toiseen jopa se jaksaa kiinnostaa myös tyttöjä! Kallis mutta kestävä.H&M myy ihania " hopeisia" kaulakoruja, siis hyvin aidon näköisiä mistä tytöt tykkää.

Kampauspää on meillä aika kovassa käytössä, siihen vähän tukkanipsuja yms. niin aika menee kivasti!

SItten ne ZOOB-rakennus" palikat" on meillä myös joka päivä käytössä.Riippuu tietty vähän miten tyttömäinen tyttö on et kannattaakos junarataa tms. ostaa. TOisaalta meidän 5-vuotias on tosi neiti ja hän kylä tykkää junaradasta tosi kovasti.Sit itse ajattelin ostaa Tuhkimo-dvd:n jouluksi (äiti tykkää ;))

Ja askartelutarvikkeita, liimaa , kartonkia,. kiiltokuvia, tarroja, hilettä ja kimalletta tiimarista.

Joululahjaksi haluaisi dinosauruksia ja elävän lepakon :0 No elävää lepakkoa ei ehkä saa kyllä... Tällähetkellä mieluisimmat lelut on dinosurukset ja on ollut jo pari vuotta. Lepakot on toinen kiinnostuksen kohde. Ja BRIOn puinen junarata. Joululahjaksi saa imaginextin Ison dinosauruksen ja maa aikojen alussa DVD:n.5v tyttö toivoo barbeja ja kaikkea mahdollista prinsessatavaraa :) Hevoset on myös pop. Joululahjaksi saa luultavasti barbin hevosineen.Nuorin täyttää kohta kaksi, tyttö hänkin. Kiinnostavimmat lelut on ehdottomasti pikkuautot, kaikki työkoneet ja BRIOn junarata.Meillä ei kovin tyttömäisiä tyttöjä näytä olevan, esikoinen ainoastaan ;)

Sain monia hyviä lahjaideoita! Erityisesti soittorasia, jossa ballerina(ym), alkaa tanssia, kun kannen avaa, oli tosi mukava idea. (Minulla oli semmoinen pienenä :-) Katsotaan, mitä kaupasta löytyy!

Uusimmat

Suosituimmat