Vierailija

Minulla on miestuttava (siis tosiaan vain tuttava) joka on eronnut vaimostaan. Vaimolla on ilmeisesti jonkin sortin mielenterveys/alkoholiongelma, jonka vuoksi lapset jäivät isälle. Lapsia on kolme, 10, 5 ja 3 vuotiaat eivätkä tapaa äitiään juuri koskaan.Tämä mies on johtavassa asemassa eräässä keskisuuressa yrityksessä joten luonnollisesti joutuu matkustelemaan todella paljon. Saattaa olla 10 päivää matkoilla yhteenmenoon ja isovanhemmat huolehtivat lapsista tällä välin. lapset tuntuvat olevan aivan tasapainoisen oloisia. vanhin poika pärjää koulussa erinomaisesti.No niin! Kun tällä palstalla aina syyllistetään vanhempien jo kahden päivän poissaoloa niin mitä sanotte tähän? Ei nuo lapset tunnu mitenkään onnettomilta vaikka isä on paljon pois. Eihän sillä isällä ole edes vaihtoehtoa.

Kommentit (12)

tässä tapauksessa isä on tosin keikkaduunari, joka matkustaa työn perässä sinne mistä sitä löytyy. Lapsiakin on vain yksi ja tämä lapsi on isovanhemmillaan. Poikaa on pienenä riepoteltu paikasta toiseen ja välillä hän on elänyt asuntovaunussakin isänsä kanssa vuosia. Nyt teininä poika on sopeutuvaisen oloinen, mutta käy psykiatrilla tunnepuolen ongelmien takia, hänellä on vaikeuksia kiintyä keneenkään menettämisen pelon takia ja hän pysyy etäisenä jopa läheisten ihmisten kanssa.

" nyt kaikki toteuttamaan itseään ja lapset hoitoon muualle" ???

niinkö??entäs kun en halua niin tehdä?lapset ovat ykkösiä minun elämässäni! Työ joustakoon ja ura odottakoon!

Oleellista mielestäni on, että on samat tutut ja läheiset hoitajat (isovanhemmat) jotka tulevat lasten kotiin vanhemman ollessa poissa. Lisäksi hienoa että lapsilla on varmaan tosi läheiset välit isovanhempiinsa.

voisiko lapsia jättää esim. kahdeksi yöksi mummulaan hoitoon, niin heti alkaa hirveä haloo ja piruilla maalailu ja syyllistys siitä, että mitä teette lapsia jos ettet jaksa hoitaa. Melko fanaattista siis.Minä taas ennemminkin uskon, että lasta ei tällä tavalla saa raiteiltaan menemään sillä onhan näitä esimerkkejä vaikka kuinka paljon, että lapsia joutuu joku muukin hoitamaan kuin vanhemmat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat