Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kaverini valittaa jatkuvasti, miten kamalan vaikeaa perheen arki on järejstää, kun on neljä lasta ja kaikenmaailman menoja. Minua tietysti nyppii moinen, kun meidän viisilapsisessa perheessä kaikki joudutaan hoitamaan itse, mitään apua ei ole koskaan, ja heillä taas isovanhemmat auttavat päivittäin. Hän väittää AINA, että isovanhemmista ei kuitenkaan ole heillä mitään apua, vaan päinvastoin, he vain joutuvat auttamaan isovanhempia. Nyt on kulunut kaksi viikkoa, että en ole nähnyt kaveriani tuomassa enkä hakemassa lastaan kerhosta, aina on isovanhempi asialla. Kun kysyn, missä lapsen äiti on, hän siivoaa kotona, on ostoksilla tai harrastuksessaan tms. Eikös tämä ole suoranaista valehtelua.

Kommentit (10)

En kertakaikkiaan jaksa kuunnella, kun hän ei mistään muusta puhu, kuinka hankalaa heillä kaikki on. Heilläon viisi aikuista käytössä neljän lapsen arkea varten, meillä kaksi aikuista viittä varten. Oli jaksaminen sitten miten subjektiivista hyvänsä, minusta on ihan selvää, että viisi aikuista pyörittää kyllä arkea sujuvammin suuressa perheessä kuin kaksi. ap

Tutullasi ei ole vaan tarpeeksi poweria selviytyä elämästä ilman toisten käyttöä kainalosauvoina,

tai sitten hän on sen verran itsekäs että katsoo itselleen kuuluvan riittävästi " omaa aikaa" .

Ehkä hän ei ole niin jaksavainen kuin sinä. Vaikka hän saa apua ym. hän ei koe sitä riittäväksi. Äläkä sinä ole noin herkkänahkainen. Kysymykseni onkin mikä ystävä sinä muka olet? Etkö valehtele olevasti ystävä kun näin selkään puukotat ja puhut pahaa selän takana.

Uusimmat

Suosituimmat