apua mistä saan rahaa elämiseen, kun työt alkaa vasta alkuvuodesta!

Vierailija

Lapsi täytti just 3, joten kotihoidontuki loppu. Miten pärjään alkuvuoteen, kun rahaa ei tule mistään, ainoastaan lapsilisät.

Voinko saada jostain jotain tukea?

Neuvokaa tietämätöntä!

Kommentit (6)

Sinähän _olet_ työtön alkuvuoteen asti. Ei Kelassa ole mitään " muuten vaan tukia" , vaan tukea saa esim. jos on sairalomalla, vanhampainvapaalla tai työttömänä. Tuollainen " minulla alkaa työt muutaman kuukauden päästä ja tarvin nyt rahaa" ei oikein ole mikään syy.Joten eka työkkäriin, ilmottaudut työttömäksi. Sanot siellä, että sinulle on tiedossa työtä x päivästä eteenpäin, mutta siihen asti ei ole mitään. Tuskin yrittävät sua työkkärissä noin lyhyen pätkän takia työllistää. Sitten kun olet ilmottautunut työkkäriin niin haet joko työmarkkinatukea (jos työssäoloehto ei täyty) tai työttömyyspäivärahaa. Näiden lisäksi voitte saada asumistukea.

saisit ja ilmoita myöskin miehen palkkatulot, ne voi pienentää sitä tai voi olla ettei saa olleskaan. Onneksi työpaikka odottamassa sulla. Jos haluut voit laittaa miehen bruton niin lasken sulle paljonkos saat rahaa.

Mutta emme selviä pelkällä miehen palkalla sinne asti. Ajattelin lähteä tänään käymään kelalla ja kysellä saisinko jotain rahaa sieltä parin kuukauden ajan. Sossuun en ilkeä mennä...

t.ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat