Millaisia joululahjoja ostatte lapsillenne????

Vierailija

Siis tarkoitan että ostatteko juuri niitä mitä lapset haluavat/toivovat vai jotain käytännöllisempää...? Kun nuo pienten toiveet tahtovat olla aina vähän suureellisia... =) Ja toiveet muuttuvat sen mukaan mitä mainoksia tulee telkkarista tai postiluukusta... Ajattelin jos ostaisi yhden hieman kalliimman toivelahjan ja sitten muut jotain käytännöllistä. Jos vaikka kummeilta ja isovanhemmilta toivoisi esim pussilakanasettiä tai yöpukua yms.

Miten muilla?

Kommentit (9)

Ei se lapsi tiedä keltä on kallis ja keltä halpa lahja. Joulupukkihan ne lahjat tuo. Me ostamme varmaan sukkia ja kaikkia muita tarpeellisia vaatteita.

tänä vuonna iso junaratasetti briolta, maksaa noin sata egee, ja sit paljon erilaisia paketteja duploja( molemmat leikkivät vielä niillä) ja sit molemmille omia " pikkuleluja" tyttö saa titi-nalle dvd:n (on fani), nuken vaatteita, ja eri nuken tarvikkeita. Poika saa erilaisia ötököitä, kun tykkää niistä kovasti, dinosauruksia, ja katellaan sitten mitä vielä keksisi. Kummit meillä ei osallistu kovinkaan aktiivisesti lahjojen hankintaan, joten saavat isovanhemmilta jotain tauluja(omatekoisia), ja vaatteita.

nyt olen ostanut pussilakanasetin sekä palapelin. Vielä jotain muutakin. KUn sitä vaatetta tulee sitten sukulaisilta. En osaa sanoa millainen periaate otetaan joskus niiden toivomusten kanssa mutta onhan Joulu toiveiden täyttymistä eli kyllä nyt ainakin yksi lahja täytyy olla sellainen jota lapsi toivoo!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat