Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

pitääkö kummilapselle ostaa joululahja?

Vierailija

Kommentit (16)

ensinnäkään kummi ei ole mikään lahja-automaatti. (toivottavasti) toki lahjoa saa jos haluaa, mutta tärkeintä on yhdessä vietetty aika.Meillä on ollut aina tapana sekä omien lasten kummien että omien kummilasten kanssa sellainen että jouluna ei lahjoja osteta. Johtuen siitä, että lapsi ei tiedä että juuri tämä paketti on siltä ja siltä kummilta. Jokaisella on myös niin paljon menoja joulun aikaan että jos kaikille sillloin lahjan ostaa, niin se ei todellakaan voi olla muuta kuin jotain tosi pientä (eli turhaa) Meillä on sellainen päätös että kummilapsille ostetaan lahja ainoastaan synttärinä ja silloin lahjaan panostetaan pikkuisen enemmän.

Itsellä on useampi kummilapsi niin olen sopinut vanhempien kanssa niin että ostan vain synttäripäivänä. Jouluna lapset saavat muutenkin lahjoja ni ehkä se on sitte mukavampi ku saa synttärinä sen kummipaketin. Ja kaikki vanhemmat on tämän kyllä ymmärtäny eikä mitään ongelmia oo tullu.:)

Jos viisikin euroa on käytössä, saa sillä jo vaikka sievät sukat, tai jotain muuta pientä. Ja vaatteet on helppo lähettää, menee kirjemaksun hinnalla. Varsinkaan vauva ei todellakaan osaa odottaa mitään, mutta vanhemmista tuntuu mukavalta kun kummi muistaa, edes vähän ja pienesti.

esim. itsetehtyjä karkkeja kauniisti pakattuna

tai ompelet jotain vaatetta tai vaikka pussilakanan

tai neulot villasukat tai lapasetMielestäni lahja ei ole niinkään tärkeä, mutta kunhan kummit joskus muistavat kummilastaan esim kortilla. Joulunakin on tärkeämpää ajatus kuin tavara ja materia.

Uusimmat

Suosituimmat