Mitä mieltä olette Kappahl-, Lindex-, H&M -talvihaalareista?

Vierailija

Pitäisi pojalle ostaa 86 cm haalari enkä tod. halua laittaa siihen suuria summia, ei se ole vielä niin iso että möyrisi itsensä hajalle pitkin ojanpohjia jne...siksipä ajattelin, että tämän talven selviäisi varmaan ihan basic-haalarilla, jossa ei mitään krumeluureja.Millaisia kokemuksia puolitoistavuotiaalla sellaisista?:-)

Kommentit (14)

Vai eiks kukaan kehtää myöntää pukevansa lastaan halppishaalareihin?! Jokuhan tosiaan voi luulla köyhäksi! Mihin tämäkin maa on luisumassa...AP

Lindexin toppahaalari. Ihan ok se oli, säilyi ehjänä ja kulumiakaan ei noin pienen käytössä tullut, ja lämminkin haalari oli. Loskakeleillä piti päälle laittaa kurahousut ja se oli mielestäni niin vaivalloista, että nykyisin käytämme kosteussuojattuja ja teipattuja haalareita, jolloin kuravaatteita ei tarvitse.

Ei kuitenkaan tarvitse ostaa mitään Reimateciäkään vaan joku kunnollinen perushaalari onihan yhtä hyvä mun mielestäni. Jos hiukan satsaa laatuun on arki hiukan helpompaa ja lapsi pysyy kuivana.

Ne superhyvät ja vettä- ja kaikkea hylkivät ovat rehellisesti sanottuna tosi rumia. Kauhean synkkiä ja tönkköjä ja ihan raksamiehen työasun näköisiä...Siis poikien ainakin.Noissa Lindexeissä ja muissa ne vaatteet on ihan lastenvaatteiden näkösiä ja se on tärkeää, ainakin minusta!

En vain halua laittaa kolmenumeroista summaan asuun, joka on käytössä noin puoli vuotta ja sitten se joutaakin jo komeron perälle tai ties minne...Ja kurahousut ja -takin ostinkin jo aiemmin, eli se vaan päälle jos on loskakelit.AP

Jos lapsi hoidossa tarvitaan kaksi pukua, jotta toinen kerkiää varmasti kuivua päiväunien aikana. Meillä Lindexin haalari varapukuna, jos parempi puku on ihan märkä tai pesussa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat