Olenko kamala äiti jos sipaiset meikkivoidetta lapsen kasvoissa olevaan pieneen mustelmaan 1vuotis kuvauksen ajaksi? ev

Vierailija

Kommentit (19)

jos olette menossa _oikeaan_ valokuvaamoon niin ei tarvitse tehdä tai peitellä mitään. Niitä studiokuvia käsitellään ennen lopullista versiota, esim. juuri naarmut + epätasaisuudet pois. Lopullisesta versiosta tätä ei edes huomaa.

Vierailija:

Lainaus:


muuten ihan juntin näköisiä! Suomalaiset lapset kun ovat niin värittömiä luonnostaan niin kyllä niitä täytyy vähän meikata että näyttävät söpöiltä sitten kuvissa! Kuvia kuitenkin joutuu katsomaan vuosikymmeniä!
Onko se ruman mustelman peittäminen nyt tosiaan niin suurta syntiä?Vierailija:

Lainaus:


" katso, tuossa sinulla on mustelma, kun kaatusit kun olit juuri oppinut kävelemään"
Pikkuisen kun vielä hiot omaa puhettasi - " kaaduit" EI " kaatusit" - niin lapsestasi saattaa tulla yhtä täydellinen ihminen kuin äidistään!t: ei apHakkaatko lastasi tai onko mustelma muutoin tullut välinpitämättömyytesi takia, kun noin kovasti haluat peittää sen?

Medikkivoideläntti se vasta tyhmältä näyttääkin!

Toisekseen, myöhemmin niitä kuvia on kiva katsoa; " katso, tuossa sinulla on mustelma, kun kaatusit kun olit juuri oppinut kävelemään" , " katso, tuossa on naarmu kun kiipesit puuhun" jne...

Voi hyvänen aika! Kunnes tulin tänne ja jotkut fiksut jakavat täällä tällaisia juttuja.Näyttää täysin naurettavalta kun pienillä tytöillä on poskipunaa ja ripsiväriä, kulmakarvat laitettu, pojista puhumattakaan!! Siitä se lähtee kohta bikinikuvia siellä lapsimallisivuilla!

muuten ihan juntin näköisiä! Suomalaiset lapset kun ovat niin värittömiä luonnostaan niin kyllä niitä täytyy vähän meikata että näyttävät söpöiltä sitten kuvissa! Kuvia kuitenkin joutuu katsomaan vuosikymmeniä!

kun lapsella oli koko puseronrinnus kuolassa. Sitä ei oltu edes retusoitu mitenkään piiloon.Kolmevuotias ja kuolaa edelleen kuin alien - kahdeksas matkustaja.

Meillä laitetaan keveästi poskipunaa, ja väriä kulmakarvoihin, ja kuvat on todella kauniita, ihan sama onko tyttö vai poika. On paljon hauskempi lapsen katsoa omia vauvakuvia, kun kauniilta näyttää.

Mutta mitään poskipunia tai kulmakyniä en missään tapauksessa käyttäisi. Ikäänkuin lapsi ei kelpaisi valokuvaan omine ominaisuuksineen, joihin en varsinaisesti lue tilapäistä mustelmaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat