Vierailija

Onko kenelläkään DVD kids konsolia? Onko lapset tykänneet? Millaisia pelit ovat? osaako 2,5 vuotias käyttää? Huutonetissä näin lähtöhintana 35e. Mitäköhän maksaa Prismassa? viime vuonna oli alle 50e. Onkohan hinta laskenut?

Kommentit (6)

En ikinä suosittelisi noin pienelle tällaista peliä vaan oikeita kehittäviä leluja ja leikkejä.Mistä te luulette että ne eppuluokkalaiset tulee jotka ei osaa tai jaksa liikkua, kyllä video ja konsolipeliperheistä!

Viime jouluna sellainen hommattin, ja lapsia jaksoi kiinostaa tasan viikon, jonka jälkeen seissyt vain tilaa viemässä ja pölyttymässä. 4-vuotias osasi käyttää sitä kun paripäivää koko illan sen kanssa istui ja neuvoi. Stressaavaa ainakin mulle, kun kokoajan jostain huudettiin, että mitäs nyt pitää tehä?..

osta pois vaan, odota vaikka osta pois päiviä, saat 20% alennuksen ostamistasi tavaroista. tulevat vielä ennen joulua. Mekin ostetaan melkein kaikki joululahjat juuri noina päivinä.

DVD-kidsiä en suosittele, senkin saimme viime vuonna lahjaksi.Suosittelen tavalliseen tietokoneeseen Leikkilä-sarjan pelejä. Niiden avulla lapsi oppii uusia juttuja tosi helposti.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat