Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

poika vaati että synttärinä pitää olla tomi traktori täytekakku ja minähän menin sellaisen lupaamaan. Nyt kun kakun tekemisen aika koittaa niin alkaa hirvittämään. Miten ihmeessä saan siitä tomi traktorin näköisen? ei kelpaa mikä tahansa traktori, pitää olla nimenomaan tomi.

Jos joku olis sellaisen tehnyt niin kiva jos kertoisit vähän vinkkejä. tai oliskohan jossain myynnissä jotain tomi traktori aiheisia kakun koristeita... sillähän se homma hyvin ratkeaisi..Ja sitten vielä, jos joku muistais sen sivun osoitteen mistä löytyi lasten synttärijuttuja. leikkejä ja leivontaohjeita yms.

Kiitos.Malla

Kommentit (7)

traktorin siitä kakusta teen, se on selvä juttu. Ja tiedänkin miten siitä traktorin näköisen saan (ainakin teoriassa), mutta ongelma on se että miten saisi juuri tomi traktorin...Malla

Kokoa kakku kääretorttulevyistä. Tulosta jostain (esim. www.tractortom.com) Tomi Traktorin kuva ja leikkaa levymäisestä kakusta kuvan muotoinen kakku. Sitten Teet punaiset ja ketaiset kohdat esim. marsipaanilevystä, sokerikuorrutuksella silmät ja mustat kohdat lakumatosta. Reunat voi tehdä marsipaanilla tai pursottaa kermalla. Maku ei kyllä näin ole varmaan paras mahdollinen tuossa kuorrutuksessa, mutta tee oikein maukas täyte, niin nuo kuorrutukset voi vaikka jättää syömättä.

Uusimmat

Suosituimmat