Vierailija

Meille ostettiin pari kuukautta sitten Carcassonne-lautapeli ja nyt ollaan hurahdettu siihen ihan totaalisesti. Ostettiin heti kaikki lisä osat ja opetettiin kaikille ystäville ja nekin ovat nyt ihan koukussa. Harva se ilta viritellään peli pystyyn jonkun ystävän kanssa tai ihan kaksistaan. Mukavaa vaihtelua ainaiselle telivision tuijottamiselle. Nyt pitäisi löytää muitakin kivoja lautapelejä niin ei tuo carcassonne ihan hetkessä tulisi tutuksi.

Kommentit (12)

Siinä rakennetaan kaupunkeja, teitä ja peltoja ja valloitetaan niitä omilla miehillä. Pelilautaa rakennetaan palasista joissa on kaupunkia, tietä ja/tai peltoa joka sitten laitetaan sellaiseen paikkaan että se sopii aiemmin laitettuihin palasiin. Vilkaise www.carcassonne.fi jos kiinnostaa

Meillä odotetaan että taapero on nukkumassa ja kaivetaan pelimiehen kanssa esille. Vielä jos saadaan joku kaveri seuraksi niin on vielä parempi.

ap

Carcassonne lautapeli, löytyi kuvaus pelistä. Vaikutti mielenkiintoiselta. Oiskohan joululahja meidän perheelle? Meillä pelataan miehen kanssa Scrabblea iltaisin viinipullon äärellä! Mukavaa yhdessäoloa, eikä ainaista tv:n tuijotusta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat